Joulukalenteri

Tämä kuukausi tuntuu saaneen siivet, niin nopeasti se kulkee. Enää 11 yötä jouluun ja luukkukin pitäisi taas tänään avata.
Mitäs sieltä löytyy?!
 
JOULUKORTTI
 
Kuvat Pinterest
 

Tämä punainen kortti on mielestäni todella kaunis. Aika yksinkertainen, ehdottomasti helppo tehdä, mutta silti näyttävä. Työvälineinä toimivat valkoiset korttipohjat, valkoinen ja punainen paperi/kartonki, lumihiutale leimasin tai tarrat, kaksipuoleinen teippi, sakset/Big Shot leikkuri ja nauha.
 
Punainen paperi koristellaan lumihiutaleilla, jonka jälkeen siihen laitetaan pyöreä kuvio, jonka voi tehdä Big Shot leikkurilla tai sitten vaan leikata saksilla. Näyttää siltä, että pallon reunat on tummennettu tussilla tai musteella. Sillä saa palloon vähän mielenkiintoa, mutta sehän ei ole pakollista. Toinen kikka on laittaa 3D korttien tekoon tarkoitetulla pehmeällä kaksipuoleisella teipillä pallo kiinni. Se nostaa sitä hieman pohjastaan. Siihen sitten nauha, jonka voi helposti kiinnittää kaksipuoleisella teipillä. Ja sitten vain leimalla tai käsin kirjoittamalla teksti tuohon joulupalloon.
 
Lisää kortti-ideoita löytyy täältä.
  

Comments

Popular Posts