Joulukalenteri

Kaikkialla on valkoista ja kaunista. Tämä on yksi kauneimmista joulun ajoista joita muistan. Tämän päivän luukussakin on jotain luontoaiheista. Avataanpas se sitten... Mitäs sieltä löytyy?!
 
JOULUKUUSENKORISTEET
 
House Doctor
 
 
Nämä kuusenkoristeet ovat aivan super ihania! Olen todella ihastunut näihin luontoaiheisiin viime aikoina ja sisustusmerkit kuten House Doctor ja By Nord ovatkin tuoneet markkinoille toinen toistaan ihanampia tuotteita tekstiileistä näihin ihaniin joulukuusenkoristeisiin. Nämä sopisivat todella hyvin musta-valkoiseen, luonnonläheiseen ja/tai rustiikkiseen jouluun. Siis sellaiseen mitä ainakin blogien perusteella vietetään monessa kodissa. 
 
Ja siis, paketoinnissahan nämä ovat myös todella upeat! Pitää vain olla vähän varovaisempi, ne ovat nimittäin posliinia. Ja myös siis nämä alla olevat koristeet ovat tuota House Doctorin valikoimaa.

 
Ja näitä ihania posliinisia tai metallisia eläimiä ja käpyjä sekä tammenterhoja tarjoilee By Nord.
 
 
Nämä suloiset posliiniset peurat ja bambit ovat taas Bloomingvillen. Tykkään näistä aivan hirveästi, mutta en ole niitä vielä missään nähnyt. Ehkä joulupukki tuo ne minulle...

Comments

Popular Posts