Thursday, 17 January 2013

House Doctorin kevät ihanuuksia...

Olen yrittänyt jo monta kertaa ottaa kuvia kotoa, että saisin niitä tänne blogiin, mutta mikään ei inspiroi tai tunnu tarpeeksi kivalta/kauniilta laittaa tänne. *syvä huokaus* Minulla taitaa olla blogikateus. :) Katselen päivittäin muiden upeita blogeja ja ennen kaikkea upeita koteja ja se oma ei oikein tunnu niin kivalta niiden rinnalla. Onko kellekään muulle käynyt näin?! Ei kai tässä nyt sentään muuttamaan tarvitse ruveta? Ha hah! No, toivottavasti ei. Ehkä yritän tässä viikonloppuna piristää kotia vaikka uusilla tekstiileillä tuolta kaapin uumenista. Keväiset kukat varmasti auttaisivat myös asiaa. Pitänee siis hankkia niitäkin... Kyllä se tästä. Lupaan ottaa kuvia pian. Tänään olisi ollut ihana auringonpaiste, jos vain olisi ollut kotona eikä töissä. Toivottavasti aurinko näyttäytyy myös viikonloppuna.

Mutta nyt siis muihin juttuihin... Ihanaa! Bongasin House Doctorin kevät uutuuksia ja olihan ne heti tulla pakko jakamaan tännekin. Oletteko jo nähneet? Tykkään erityisesti noista meikkipusseista. Olen suuri tekstien ystävä ja erityisesti noin osuvien tekstien. Kuvissa näkyy myös sitä tämän vuoden trendimetallia - kuparia. Lasiset laatikot ovat myös suosikkejani! Lopu jo tammikuu, että päästään lähemmäs kevättä.

Hei, huomennahan on jo perjantai. Jee!!! Vielä pitää jaksaa yksi päivä. Palataan huomenna asiaan, kun katsellaan taas viikon suosikkeja. Öitä!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...