The cross, risti, plussa...

... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja tämä ristipeitto tuntuu olevan erittäin rakas. Pia Wallenin The new Cross Blanket viltti juontaa juurensa vuoteen 1991. Sen pitkä historia ja laatu ovat tehnyt viltistä jo ruotsalaisen design klassikon. Uusin versio eli juuri tämä new cross blanket on tehty ekologisesta perulaisesta puuvillasta ja hintakin on sen mukainen. Siitä huolimatta se pyörii sisustusblogeissa (olette varmaan nähneet sen esim. Stylizimo Ninan kotona) ja nyt se on inspiroinut jotain muutakin. 

Tässä pari kuvaa ko. viltistä, jos jollain on mennyt ohi tämä juttu ja sitten ne uudet inspiroidut tuotteet. Neuleen alkuperä on amerikkalainen nettikauppa SheInside ja muut ristikoristeiset tuotteet ovatkin sitten tutusta ja turvallisesta H&M:stä. Näin siellä myös valkoisen neuleen missä oli mustia ristejä, mutta siitä ei löytynyt kuvaa kollaasiin. Pahoitteluni!

Huomenna onkin jo torstai. Sieltä se viikonloppu tulee... Katsotaan pääseekö sitä ollenkaan töihin, jos tuo lumen tulo jatkuu tuollaisena. Toivottavasti perjantainakin sataisi niin paljon lunta etten pääsisi hammaslääkäriin. Toivottavasti minusta ei tule liian tyhmä, kun nuo viisaudenhampaat ollaan viemässä... :)

Skrinet med det rare i -blogi

Stylizimo -blogi

Comments

  1. Ihania ristijuttuja! Tollai peitto ois makee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin?! Toi peitto on aivan ihana. Ja vielä kaksipuoleinen. Tykkään!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts