Sunday, 20 January 2013

Rohkeasti raidallinen...

Kirjoitin tuossa vuoden vaihteessa tämän vuoden sisustustrendeistä. Niistä voi lukea täältä, jos ne menivät silloin ohi. Yksi trendeistä oli kukkakuosit ja erityisesti erilaisten kuosien yhdistäminen. Visualistina voisi kuvitella, että se on minulle arkipäivää, mutta olen aina ollut siinä todella huono. Myös silloin, kun sitä pitäisi tehdä töissä. En vain pysty yhdistämään niitä, koska ne näyttävät mielestäni kauheilta. Näen ihmisiä joilla on pilkulliset housut ja raidallinen paita ja se näyttää todella makealta, mutta en itse ikinä voisi/uskaltaisi laittaa niitä yhteen. Nyt olen joka tapauksessa ottanut askeleen rohkeampaan suuntaan ja yhdistänyt raitoja ja kukkia olohuoneessani.


Halusin jotain uutta olkkariin ja halusin sisällyttää uudet raidalliset H&M Home tyynynpäälliset jotenkin mukaan sinne. Sitten katsoin kaappiini ja sieltä löytyivät nuo niin ikään Homen kukalliset tyynynpäälliset, jotka hankin viime syksynä.Siihen vielä laitoin kaveriksi tuon uuden Lounge päällisen (joo, sekin on sieltä Homesta) ja yhdistelmä oli valmis. Mielestäni niistä tuli ihan kiva yhdistelmä. En tiedä, jos kaikki muut ovat samaa mieltä, mutta minä tykkään.

Katsotaan miten kauan ne saavat tuossa nyt ilahduttaa, koska silmääni ovat myös osuneet Homen kaikki keltaiset tyynyliinat ja ne kovasti kiinnostavat. Ehkä sitten pääsiäiseksi laitan vähän keväistä keltaista...Vietin viikonlopun ihan vaan kotona - sisustaen, lukien, katsellen telkkaria ja rentoutuen. Parasta! Nyt voikin sitten taas herätä kukonlaulun aikaan huomenna töihin. En tiedä onko oloni kuitenkaan yhtään sen energisempi, mutta ainakin nautin viikonlopusta täysin rinnoin. Ei tässä nyt tämän kummempia... Hyvää yötä ja mukavaa uutta viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...