Tuesday, 8 January 2013

Loputon lista...

Rakastan listoja! Tai siis listojen tekemistä. En niinkään asioiden tekemistä tai listan noudattamista, mutta sen tekemistä kylläkin. Yleensä heitän listan menemään tai hukkaan sen ennen kuin kaikki asiat listalla on edes tehty. *huoh* Tähän aikaa vuodesta tehdään kai enemmän listoja kuin yleensä. Kirjataan ylös uuden vuoden lupauksia, tärkeitä tapahtumia, tulevia synttärijuhlia, tavoitteita ja kaikkea muuta mahdollista. Listoja löytyy täältäkin jo useita...

Tämän hetkinen to do listani sisältää niin paljon siivoamista etten halua edes vilkaista sinne päinkään. Vaatekaapin siivous, vitriinikaapin siivous jne. Boooooring! No, välttääkseni näiden tehtävien tekemistä etsin sen sijaan Pinterestistä valmiita pohjia tai muita ideoita listan toteuttamiseen. Tässä pari kivaa juttuja, jotka löysin.

Pinterest oli täynnä valmiita listoja, joita voi sitten vain printtailla ja täyttää. En vain löytänyt sellaista missä olisi kaikki tarvittava, mutta eri lokeroissa (niistä vasta tykkäänkin). Haluaisin siis eri laatikot esim.  tehtäville asioille, maksettaville laskuille, tapaamisille jne. Ehkä täytyy tehdä ihan oma lista. Tuon viereisen listan voi ladata täältä

Tässä vähän pysyvämpi vaihtoehto... Tätä listaa ei ainakaan voi hukata, koska se on kiinni seinässä. Liitutaulumaali siis esiin ja taulu seinään. Sääli, ettei minun listallani ole yhtä kivoja juttuja kuin tuossa. Reissu Köpikseen esimerkiksi kelpaisi enemmän kuin hyvin. Tykkään tästä ideasta, mutta en ole kylläkään varma haluaisinko oikeasti katsella listaa joka päivä noin näkyvällä paikalla. Tosin näitä taitaa jo aika monessa kodissa olla... Toimiiko se teillä?

Nyt menen kuitenkin syömään itsetekemääni pizzaa (nam!) ja ehkä sitten sen jälkeen minun on pakko avata se vaatekaapin ovi... Onneksi minulla on vain kaksi kaappia. On siitä säälittävän pienestä vaatemäärästä jotain hyötyäkin. Enkä ole luvannut siivota laukkuja ja/tai huiveja eli kaikki hyvin. Tähän ei menekään koko yötä. Huomenna ollaankin jo viikon puolivälissä eli viikonloppu häämöttää jo... jos katsoo oikein tarkkaan. Taidankin alkaa tehdä ostoslistaa viikonlopun Ikea-reissua varten. Kyllä ne vaatteet siellä kaapissa odottavat. Vielä, kun nuo tuosta tuoliltakin haihtuisivat jonnekin. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...