Monday, 23 September 2013

Habitaren löytöjä...

Halusin vielä kirjoittaa vähän Habitaresta, vaikka olettekin varmaan jo ehtineet lukea siitä aika paljon. Yritän valita vähän erilaisia juttuja... sellaisia mistä on kirjoitettu vähemmän. Toivottavasti jaksatte vielä lukea.

Ensimmäiseksi haluan ehdottomasti kertoa omasta suosikistani - uudenlaisesta, suomalaisesta laatasta. Wall+ sisustuslaatta valmistetaan luonnonkuitukomposiitista ja sopii kestävyytensä vuoksi niin ulos, saunaan kuin kosteisiin tiloihinkin. Pinta on likaa hylkivä ja helppo pyyhkiä, joten laatta sopii myös keittiöön, mihin ainakin itse haluaisin ehdottomasti laittaa sitä. Asennus on helppoa, nopeaa ja sen voi tehdä itsekin ja ilman suurempaa kokemusta. Hintaa laatalle tuli n. 90€/m². 

Vaihtoehtojakin oli laatoissa aika kivasti - tietenkin oma suosikkini on tuo valkoinen tiili. Tämä näyttäisi todella kivalta keittiön välitilassa. Niiden unelmieni avohyllyjen alla. Ha hah! Jos teillä on remppa meneillään tai edessä, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän.

 


Sitten toinen vaihtoehto seinille - Tikkurilan Tunto Struktuuritapetti. Tapetista on neljä erilaista kuvio vaihtoehtoa ja ne voi ja itse asiassa pitääkin maalata haluamallaan värillä. Tapetin pohjaväri on vaalea ja sen voi maalata millä tahansa värillä. Eri kuvioina ovat Vana, Riite, Varpu ja Siipi. Alla olevissa kuvissa näkyvät Siipi ja Varpu, jotka napsaisin Tikkurilan pisteessä. Nämä struktuuripinnat alkavat selvästi olemaan uusi trendi ja niitä tulee varmasti näkymään enemmän ja enemmän ihan tavallisissakin kodeissa.

Tikkurilan Tunto Struktuuritapetti - SIIPI 
Tikkurilan Tunto Struktuuritapetti - VARPU
Löysin myös nämä ihanat pöydät. Ne ovat Fanni Suvilan suunnittelemat ja kulkevat nimellä Hattara. Ihana nimi suloisille pikku pöydille. Tuollainen olisi ihana olohuoneen sohvapöytänä tai vaikka eteisessä. Kaunis ja käytännöllinen.Sitten tälläisiä yksittäisiä räpsyjä missä on muita suosikkejani. Mukana mm. Marimekon uusi Sääpäiväkirja kuosi ja astiat sekä paljon tanskalaista designia. Haluaisin niin tuollaisen Kay Bojesenin apinan tai jonkun muun eläimen. Pitäisi varmaan mennä jonnekin Köpiksen kirppikselle etsimään moista. Jos siis haluaa sen edullisesti. Toki niitä voi ostaa Stockmanniltakin, mutta en viitsisi käyttää 100€ apinaan. Ha hah!

Romon Suvi-kangas

Marimekko Sääpäiväkirja kangas ja astiat

Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group

Balmuirin ihanat huivit - harmi, että yksi puuttuu kuvasta...

Glorian Koti lukunurkkaus kilpailu

Glorian Koti lukunurkkaus kilpailu  

 Tässä oli sitten tämä Habitare tältä vuodelta. Ehkä sitten taas ensi vuonna uudestaan. Näissä tunnelmissa aloitellaan nyt sitten uutta viikkoa. Maanantai on melkein jo selätetty vaikka se meinasikin selättää minut. Huomenna ajattelin sitten siirtyä sohvaunelmiin... Nähdään!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...