Sunday, 29 September 2013

Pientä askartelua...

Sunnuntait on niin ihania! Ehtii olla kotona ja tekemään juttuja, jotka on syystä tai toisesta jäänyt tekemättä. Siivota, järjestellä paikkoja, laittaa tavaroita oikeille paikoilleen ja ehkä vähän askarrellakin. Joskus keväällä löysin kivan printattavan kalenteripohjan (siitä lisää täällä) ja tarkoitukseni oli tehdä aina joka kuukausi uusia sivuja siihen. No, sehän oli jäänyt ihan rappiolle koko kalenteri kunnes löysin sen tänään yhden laatikon kätköistä. Revin uudesta Plaza koti lehdestä, joka muuten ei ollut mikään huippu ostos, sopivia kuvia ja sain tehtyä loka-, marras- ja joulukuun kalenterisivut valmiiksi. Tietenkin ilmoitustauluni oli liian pieni kaikille kolmelle ja Granitista on vieläkin ostamatta ne pahviset klipsitaulut... Aaaaargh!!!

No, päätin sitten laittaa yhden sivun kerrallaan esille ja koota sen viereen vähän pieniä kivoja juttuja. Nyt siis taululla on lokakuun kalenteri, Ikean paperiosastolta numerotägi, H&M Homen mainoskuva, pieni mietelause ja Habitaresta saamiani Artekin pinssejä. Aika tyhjältä näyttää ja nuo kaksi kuvaa eivät oikein sovi toisiinsa eli katsotaan kuinka pian tätä komboa täytyy muuttaa. Ha hah!!

Tälläistä pientä kivaa siis tänään. Nyt pitäisi vielä lajitella pyykki. Se on se vähiten kiva asia, jota olen lykännyt koko viikonlopun, mutta nyt alkaa aika loppumaan. Sitten voisi vielä katsoa yhden elokuvan. Ollaan nimittäin katsottu ainakin kolme elokuvaa jo tänä viikonloppuna. Vielä jaksaa... Uuteen viikkon sitten tarmoa puhkuen, kun on saanut kunnolla keräillä voimia tuolla sohvan nurkassa.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...