Tuesday, 17 September 2013

Onnea ja vähän epäonneakin...

No niin, tukka on nyt värjätty ja miten tämän nyt sanoisi... Siitä ei nyt tullut ihan sellainen kuin ajattelin. Ha hah!!! Sen siitä saa, kun läträä värien kanssa omassa kylpyhuoneessa. Ostin siis vaaleanruskean värin, mutta mielestäni tämä on kyllä aika tumma. Ei siis mitenkään paha, mutta en olisi ehkä halunnut siitä ihan näin tummaa. Nyt voin kuitenkin huoletta ostaa viininpunaisen neuleen, jota olen suunnitellut. Se ei nimittäin sopinut ollenkaan siihen entiseen vaaleaan tukkaan, mutta tähänhän se sopii erityisen hyvin. Tältä se uutukainen nyt näyttää...


Onneksi päivään mahtui vähän onneakin. Väsytystaktiikkani toimi ja osallistuttuani eri blogeissa vaikka kuinka moneen arvontaan, voitin MRS JONES blogin arvonnassa kaksi lippua Habitaareen!!!!!! En ikinä voita mitään missään ja nyt voitin tämän superkivan palkinnon! Wohoo!!! En vielä tiedä minä päivänä pääsen paikan päälle tai kenen kanssa, mutta eiköhän se selviä ennen viikon loppua. Onko kukaan muu menossa?!

Huomenna muuten tulossa upeita kuvia myynnissä olevasta SUOMALAISESTA asunnosta. Ja aina, kun minä dissaan niitä stailaamattomuutensa vuoksi. No, ei tällä kertaa... Hauskaa illanjatkoa!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...