Monday, 16 September 2013

Tukasta asiaa...

Tiedän, taas puhutaan tukasta. Ha hah! Toivottavasti jaksatte vielä. Nyt on nimittäin niin, että tämä blondi väri ei enää jaksa innostaa. Tai siis tykkään kyllä siitä, mutta kesäinen rusketus on jo mennyttä ja vaalea väri ei enää näytä samalta kuin se näytti pari kuukautta sitten. Ja vaikka tuota vaaleaa jankkasin ja jankkasin niin nyt aion kuitenkin värjätä sen päälle vähän tummempaa. Mietin tätä muutaman päivän ja tänään sitten töiden jälkeen, ei muuta kuin hiusväriostoksille. Minulla ei ole mitään suosikkimerkkiä tms. Otin vain värin, joka näytti kivoimmalta. Tavoitteena on jotain tälläistä...
Olen kohta menossa värjäämään eli katsotaan sitten mitä siitä tulee. Ha hah!! Hiusten leikkuun suhteen olen vähän kahden vaiheilla. Toisaalta haluaisin kasvattaa hiusksistani taas vähän pidemmät, mutta aina, kun ne ovat olleet pidemmät ne ovat aina kiinni eivätkä näytä mitenkään erikoiselta. Sitten taas haluaisin leikata ne. Ehkä tuo lyhyt tukka minulle jotenkin paremmin sopiikiin. Reunustaa jotenkin pyöreitä kasvojani paremmin. Tämä malli on aika upea, vai mitä?!


Tämmöistä pohditaan siis tänään... Näyttää siltä, että kodin sisustuksen lisäksi vaihtuvat siis hiuksetkin. Puhaltavatko teilläkin muutoksen tuulet näin syksyn alkaessa?!
Hauskaa viikkoa!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...