Wednesday, 5 November 2014

Kuulumisia sohvalta...

Huh, mikä viikko! Ja se on vasta puolessa välissä... Työpäivät ovat olleet tällä viikolla erityisen pitkiä, kun valmistaudumme jouluun. Kyllä vain, nyt jo. Tällä viikolla joulu alkaa lasten osastolla ja ensi viikolla siirrytään naisiin ja miehiin. Siitä se joulusesonki sitten pyörähtää käyntiin. Onneksi joululaulut eivät sentään vielä soi myymälässä. Ha hah! Niitä ehtii sitten kuunnella joulukuussa ihan kyllästymiseen saakka. 

Tämän rupeaman jälkeen ei paljon muuta jaksa kotona tehdä kuin istua sohvalla ja katsoa televisiota. Eilen katsoimme vauvan kanssa Juventuksen peliä. Ha hah! Niinkuin olen jo joskus kertonut, olen suuri Italia fani ja Juventuksessa siis pelaavat Italian maajoukkueen parhaimmat pelaajat (tai ainakin minun suosikkini!). Joten tietenkin myös vauvan pitää pienestä pitäen oppia nämä jutut. Onneksi Juventuksessa pelaa myös yksi ghanalainen, ettei isi jää ilman edustusta. :)

Onneksi sohvalla istuessakin voi löytää kivoja sisustusjuttuja... Tänään kivoja juttuja löytyi ruotsalaisen Stadshem kiinteistövälityksen sivuilta. Ei voi taas muuta sanoa, kuin vau! Upeat kaaret korostavat tilan korkeutta ja asunto onkin kahdessa kerroksessa. Ylhäällä nukutaan ja alhalla nautitaan. Ai, mistä?! Tästä kodista tietenkin! Näissä tunnelmissa tänään. Ainakin niin kauan, kun jaksan pitää silmäni auki...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...