Monday, 3 November 2014

Vauvan uudet vaatteet...

Tuleva vauva on saanut minut suoranaiseen ostoshurmaan! Jokaisessa kaupassa ja kirpparilla eksyn jotenkin lastenosastolle tai katseeni kiinnittyy tankoihin joissa on vauvan vaatteita. Oletan, että tämä on ihan normaalia, eikö niin?! Iltaisin surffailenkin usein nettikaupoissa ja teen unelmien ostoslistoja. Tänään ajattelin näyttää mitä tuolla listalla sitten oikein on.

Minulla oli jo valmiiksi muutama body ja joitain muita tavaroita. Sellaisia, joita olen ostanut "sitten joku päivä, kun..." ajatuksella. Suurin osa on Lontoosta ja suurin osa oli pinkkiä, joten onneksi vauva on tyttö. Ne ovat kuitenkin ehkä enemmän kauniita kuin käytännöllisiä. Ha hah! Näin perjantaina ystävääni, josta tuli hiljattain äiti ja hän neuvoi ostamaan kietaisubodeja sekä verkkareita. Sillä linjalla olenkin yrittänyt mennä, kun olen jotain ostanut. Siis ainakin yrittänyt! Tänään valikoin hm.comista muutamia suosikkejani, jotta voisin kuvittaa tekstiäni. Joitain näistä minulla jo itse asiassa onkin ja osa on vain mielestäni kivoja. Sekä käytännöllisiä, että kauniita. Mitäs te olette hankkineet vauvalle? Puuttuuko listalta jotain tärkeää?

Hei ja pieni vinkki muille odottajille... Hm.comissa on Homen alessa tällä hetkellä vauvan peitto, pussilakana sekä 2 kpl lakanoita, kaikki 9€/kpl. Laitoin itse tilauksen menemään eilen. :) 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...