Tuesday, 25 November 2014

Pikkujouluihin...

Meillä on työpaikan pikkujoulut lauantaina. Varmasti aika monella muullakin... :) Facebookista päätellen sesonki alkoi jo viime viikonloppuna ja jatkuu varmasti pitkälle joulukuuhun. Pikkujoulut, niin kivoja kuin ne usein ovatkin, saavat naiset usein pieneen paniikkiin. Mitä sinne laitetaan päälle?! Onneksi kaupat ovat pullollaan sopivia vaatteita, koruja, asusteita ja meikkejä. Pitäisi vaan mennä ja ostaa, vai mitä? Itse vältin tämän ostamisen huuman (ainakin melkein) tilaamalla aivan ihanan topin netistä. Näin sen kyllä kaupassa, mutta päätin kuitenkin tilata sen saadakseni tarpeeksi ison koon. Vaikka mahani nyt ei vielä kauhean iso olekaan ei se enää mahdu samaan kokoon kuin ennen. Ha hah! Joudun ehkä kuitenkin menemään vielä kauppaan, koska vaatekaapistani puuttuu sopiva alaosa. *huoh* Minun pikkujouluasuni on siis toivottavasti kutakuinkin tälläinen:


Tuli sitten mieleeni, että voisin koota muutaman lisäkollaasin muista kivoista jutuista, joita tuolta H&M:n nettikaupasta löysin. Sieltä siis tilasin oman toppini ja se tuli postissa tänään. Olen rakastunut! Se on täydellinen. Tosin äitini oli vähintäänkin kauhuissaan, kun sanoin, että sen kanssa pitäisi olla nahkahousut. Sellaiset tosiaan pitäisi löytää ennen lauantaita. Ehkä tavalliset mustat housut olisivat kuitenkin vähän käytännöllisemmät. Katsotaan siis mihin päädyn. :)

Tässä kuitenkin pari muutakin asuehdotusta. Kaikki tuotteet ovat siis H&M:n ja sommittelin niitä yhteen ihan oman makuni mukaan. Yritin laittaa mukaan hameita, housuja, toppeja ja mekkoja. Niin, että jokaiselle löytyisi jotakin. Tästä nyt sitten vaan ideoita poimimaan niitä pikkujoulubileitä varten. Ja mukavaa viikon jatkoa! Pikkujouluja odotellessa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...