Sunday, 30 November 2014

Vauvan vaatekaapilla...

Vaikka vauvan syntymään on vielä kolme kuukautta, on pieni neiti jo alkanut kerätä aikamoista vaatekaappia. Vai onkohan se tämä isompi neiti, joka sitä on alkanut hamstrata?! :) No, oli miten oli, vaatteita on jo aika paljon ja niille piti alkaa miettiä tilaa. En tiedä kuinka moni muistaa, kun pari vuotta sitten rakensin itse itselleni mustan vitriinikaapin... Siitä ei ehkä tullut ihan sellainen kuin olisin halunnut ja se on ollut enemmän tai vähemmän vain säilytysvarastona. Vähän aikaa sitten kuitenkin äiti ehdotti, että eikös siitä saisi vauvalle tehtyä hienon vaatekaapin ja minähän innostuin ihan täysillä. Kaapin rakennuksesta voi lukea täältä ja voin sanoa, että nyt se näyttää aika erilaiselta...

Eilen aamulla piti nopeasti hakea rulla tapettia, jota voitaisiin laittaa kaappiin, koska kokonaan musta kaappi ei ehkä ollut se mitä haluaisin pienelle tytölle tarjota. K-Raudassa oli yksi aika kaunis vaaleanpunaisella pohjalla oleva pitsikuvioinen tapetti, mutta se oli tietenkin tilaustapetti, jota ei siis siihen hätään saanut ja kaappihan piti tietenkin saada tehtyä juuri silloin. Tyypillistä minua! Ei siis jäänyt muita vaihtoehtoja kuin Bauhausiin ja siellähän se kaunokainen odottelikin. Harmaalla pohjalla on valkoinen simpukkamainen kuvio ja pieni lehti/kukkakuvio välissä. Hento, täydellisen värinen ja sopii muuhunkin sisustukseen. Tapetin paketti meni jo roskiin, enkä harmikseni muista sen nimeä. Pahoitteluni! Tapettia laitettiin siis takaseinään sekä hyllyyn, että kaapin lattiaan. Aion myös päällystää kaapissa näkyvät laatikot samalla tapetilla ja ehkä tehdä siitä vielä yhden sisustustaulunkin. Katsotaan miten se riittää.


Kaapin yläosaan laitettiin Ikean musta Fintorp tanko sekä viisi mustaa koukkua, jotka ovat kiinni tangossa. Siihen saa kivasti ripustettua pieniä vaatteita ja ne ovat helposti saatavilla. Olen kerännyt H&M:stä valkoisia henkareita aina ostoksia tehdessäni, jotta kaikki vaatteet ovat samanlaisissa henkareissa. Minulle se on ihan must! Varsinkin nyt, kun vaatteet ovat niin esillä koko ajan, se on erittäin tärkeää. Tuohon hyllylle saa vaikka pieniä kenkiä ja alimmalle hyllylle jää tilaa laatikoille joihin mahtuu sitten pienempiä juttuja kuten sukkia sekä sitten sellaisia isompia juttuja kuten haalareita, jotka ovat liian pitkiä olemaan henkarilla. Nyt siellä on peittoa ja lakanoita yms., joten katsotaan miten alahylly sitten myöhemmin järjestyy...

Tässä nyt vielä pari kuvaa kaapista. Niitä tulee varmasti lisää, ihan pyytämättäkin. Ha hah! Ja varmasti jutellaan myös lisää siitä, että mitä vaatteita siellä kaapissa on ja mitä pitäisi olla. Näillä puheilla, ihanaa ensimmäistä adventtia ja joulun odotusta kaikille!


4 comments:

 1. Aaaa mä en kestä kun sä oot ihana! :) Oot sentittänyt noi henkarit ja ne on järkässä koon mukaan <3
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, voiko visualisti laittaa oman vauvansa vaatteita jotenkin muuten esille?! Jos teen tän töissäkin niin todellakin myös kotona. Ja hei, enhän mä edes tehnyt asukokonaisuuksia. Vielä... :)

   Delete
 2. Näyttää kivalta! Jos muuten kaipaat halpoja puisia lastenhenkareita, niin Clas Ohlson myy kolmen setissä ainakin valkoisia (olikohan mustiakin) eikä maksa kuin reilun euron per henkari. Itse raaskin ostaa niitä useammankin paketin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meinasin vähän niitä puisiakin, mutta en ole nähnyt niitä nyt sitten missään, kun olen etsinyt. Kiitos vinkistä! Täytyykin katsoa niitä ensi kerralla.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...