Wednesday, 13 May 2015

Done by deer

Olin tänään ystäväni kanssa, juuri eilen mainostamallani, lastenvaatekirpparilla Espoossa. Mukaan sieltä tarttui aivan ihana kirkkaan pinkki Benettonin tikkitakki sekä Lindexin collegepusero, jossa on painettuna kultaiset siivet selässä. Olen katsonut sitä joka kerta Lindexillä käydessäni, joten olin riemuissani, kun se osui käsiini. Sen jälkeen menimme kirpparin alakerrassa olevaan Baby Style lastentarvikeliikkeeseen. Kiertelimme liikkeessä hypistellen kaikkea ihanaa mitä siellä oli, mutta vasta, kun olimme lähdössä pois silmiini osui pinnasänky, jonka reunassa oli aivan ihana koriste. "Missä näitä oli?!!", melkein huusin, kun olin niin innoissani. Takaisin kauppaan ja sieltähän löytyi kokonainen hylly toinen toistaan suloisempia tavaroita.


Kyseessä on tanskalainen merkki Done By Deer. En ollut koskaan ennen nähnyt tai edes kuullut kyseisestä merkistä. Mutta rakastuin heti täysillä! Värit olivat juuri minulle sopivia - vaaleanpunaista, harmaata, mustaa ja vähän korallia/oranssia mausteeksi. Eläimet olivat hauskoja ja kivanmuotoisia. Firman tavoite onkin yhdistää modernia skandinaavista suunnittelua hauskojen ja leikkisien ominaisuuksien kanssa. Graafinen ilme sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin ja on kiinnostava sekä lapsen silmille, että käsille. Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisesti testattuja ja joko vastaavat tai jopa ylittävät eurooppalaiset turvallisuusstandardit.

Ostin tuon kiemuraisen koristeen (ylläolevassa kuvassa oikealla), jonka saa joko pinnasängyn reunaan tai vaikka turvakaukalon kahvaan. Siinä on kaksi eläintä ja keskellä peili, jota vauvat rakastavat. Ja voitte olla varmoja, että tulen ostamaan lisääkin näitä ihanuuksia. Erityisesti tykkäsin tuosta keinusta, mobilesta sekä pehmoleluista. Myös astiat olivat todella kivoja. Niitä ei tosin ihan vielä tarvita... :) En ainakaan Espoon myymälässä nähnyt noita säilytyslaatikoita, mutta ehkä niitä voisi kysellä, jos voisivat sitten tilata niitä... Nämähän ovat myös kivoja lahjaideoita! Ainakin ystäväni ihastui näihin yhtä paljon kuin minäkin, joten uskoisin muidenkin tykkäävän. Tuotteita myy Suomessa Baby Style myymälät ympäri maata sekä muutama muukin liike. Löydä lähin myymäläsi täältä

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...