Thursday, 28 May 2015

H&M Homen kesä... ja pikku vilaus syksyä

Olin eilen aamulla H&M Homen järjestämässä tapahtumassa uusitussa Aleksanterinkadun myymälässä. Ihan ensin, vau mikä myymälä!! Home osasto on kiertänyt myymälässä muutamassakin paikassa, mutta nyt se on saanut oman valtakunnan alakerrasta. Tila on kokenut ison muutoksen - seinät hohtavat valkoisina, jalkojen alla on upea kalanruotolattia ja tuotteet pääsevät paremmin esille isomman (yli 60m2 lisätilaa) ja valoisamman tilan ansiosta. Oikea shoppailutaivas!

Paikalla oli bloggareita, toimittajia ja myös Homen pääsuunnitelija, Evelina Kravaev-Söderberg, oli mukana kertomassa kesän mallistosta, asiakasprofiileista sekä paljastamassa mitä syksyltä voi odottaa... Erittäin mielenkiintoista kuulla mallistosta suoraan suunnittelijalta. Kysymysten jälkeen alkoi vimmattu kuvaaminen. Kaikki halusivat sekä hypistellä tuotteita, että tallettaa kauniit esillepanot kameroihinsa. Siitä päästäänkin sopivasti omaan kuvatulvaani.

Ensin katsellaan kuvia omasta suosikkimallistostani, joka on moderni ja graafinen. Selkeät kuviot, kupari, marmori ja lasi antavat sille sen tyylikkään ilmeen. Sopii erityisesti kaupunkikotiin ja skandinaaviseen makuun.


Romanttisen tyylin ystäville löytyy vaaleanpunaista ja liilaa yhdistettynä messinkiin ja valkoiseen lasiin. Kaunista, herkkää ja houkuttelevan pehmeää.
 


Tämän hetken päämallistossa oli merellistä sinistä, raitaa ja rouheutta. Se on rento ja kutsuva ja sopii erityisen hyvin vaikka mökille. Hauskat tekstiprintit lisäävät mukavan säväyksen. 

Tässä sitten silmäys syksyyn... Taidegallerian printit, syksyisen luonnon värit ja käsityövaikutteet ovat vahvasti läsnä. Luvassa on pehmeyttä, kodikkuutta ja luonnonmateriaaleja. Oman ilmeen voi luoda helposti yhdistelemällä jo kotona olevia löytöjä vaikka lasikupujen kanssa tai ehkä tarvitset muutaman uuden tyynyn päivittämään ilmettä. Kannattaa käydä katsomassa mitä uutta kotiin löytyy syksyksi. 
Tässä vielä pari kuvaa tarjoiluista. Aamupala on päivän tärkein ateria sanotaan ja täällä se oli herkullinen sämpylä ja raikas smoothie. Nam! Kannattaa ehdottomasti pistäytyä katsomassa uutta myymälää, vaikkei siellä aina tälläisiä herkkuja olekaan. Osta vaikka oma smoothie ja nauti uudesta, upeasta H&M Homesta. Sunnuntaihin 31.5. asti koko mallistosta saa -20%. Voisiko parempaa syytä shoppailla ollakaan?!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...