Say it with a card...

Ihanaa!! Pääsiäisviikko on alkanut ja tällä viikolla on vain neljä työpäivää. Mutta mitä ihmettä on tapahtunut ihanalle kevään tulolle? Eipä näytä kauhean keväiseltä tuo ilma. Voih!

Olettekos jo lähettäneet pääsiäiskortteja? Minun menivät postiin tänään, mutta eivät ennen, kun otin muutaman kuvan. Ajattelin laittaa tänne kuvia, jos jollain on vielä tekovaihe meneillään, mutta inspiraatio hukassa... Näkyykö mieluisia?

Näissä korteissa on ihan tavallinen korttipohja, johon on lisätty keltainen paperi kanteen. Sen päälle on liimattu pieni kakkupaperi/kupinalunen ja siihen sitten vielä pääsiäisaiheinen kiiltokuva. Hauskaa Pääsiäistä leima viimeistelee kortin. Erittäin helppo kortti tehdä.


Näissä korteissa taas on käytetty ruskeata paperia valmiin korttipohjan päällä ja sitten revitty vanha virsikirjan sivu koristamaan kantta. Sen jälkeen on lisätty kiiltokuva ja viimeiseksi nauha ja siihen sopiva valmis rusetti.


Tein myös muutaman tägin. Ne eivät ole kovin perinteisiä, mutta tykkään niistä tosi paljon ja ne ovat niin kivoja ja nopeita tehdä. Tägiin on vain liimattu valmis "Once upon a springtime" teeman kuva ja taakse leimattu Hauskaa Pääsiäistä teksti ja laitettu pienempi kuva.
Niitä voi sitten käyttää ihan perinteisenä korttina tai laittaa vaikka kukkasiin joita vie mukanaan, kun menee pääsiäiskylään.


Tässä vielä muutama kortti. Tekniikka on ihan sama. Kuvat on kopioitu vanhoista pääsiäiskorteista, joita ostimme äitini kanssa Helsingin Antiikki ja Keräilymessuilta.

Comments

Popular Posts