Tuesday, 20 August 2013

Äkkiä, äkkiä...

...pakko jakaa mahdollisimman nopeasti... Super upea asunto. Joo, tietenkin Ruotsissa. Alvhemin sivuilta löytyi, klik, ja iski suoraan sydämeen. Noi harmaat seinät yhdistettynä vaaleaan puuhun, kauniit tekstiilit, tykkään jopa tosta keltaisesta. Makuuhuone suorastaan kutsuu höyhensaarille ja arvatkaa miten paljon haluaisin tuollaisen vaatehuoneen? Jälleen kerran kysyn, miksei Suomessa ole tälläisiä kuvia myynnissä olevista asunnoista?!

Tai no, on Suomessa itseasissa olemassa yritys, joka stailaa ja remontoi koteja myyntimielessä. Ainakin tämä yksi siis, jonka tiedän. Less is more toimii tällä hetkellä vain Turussa ja siinä lähialueilla, mutta tarkoitus olisi laajentaa pääkaupunkiseudulle jossain vaiheessa. Näin toimintaa kuvaillaan nettisivuilla: "Less Is More tarjoaa yksilöllisiä asuntoja tyyli- ja laatutietoisille asunnonostajille ja asunnonvuokraajille kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme hyvistä taloyhtiöistä peruskuntoisia asuntoja, toteutamme niistä remontoimalla tyylikkäitä, moderneja, uniikkeja koteja, ja myymme tai vuokraamme asunnot eteenpäin." 

Hei, pitäisiköhän minun perustaa myös tuollainen yritys?! Oih, siinäpä uusi ura unelmoitavaksi. Kukkakauppiaan, sisustuskaupan pitäjän, korujen tekijän ja monen muun lisäksi. Tämmöisissä tunnelmissa tänään. Hauskaa viikonjatkoa!! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...