Monday, 19 August 2013

Viikonlopun tarinat...

Pääsin nyt vasta tähän koneelle päivittelemään viikonlopun kuulumisia. Ja kuulumisten lisäksi mukana on nippu kuvia Tampereen sisustustapahtumasta. Kyseessä oli siis Sisustus/antiikki/lifestyle tapahtuma Tampereen Hämeenpuistossa, jonka järjestäjinä toimivat Mira ja Virpi Greige Lifestyle firmasta. Oih ja voih, mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan. Tekstiilejä, kirjoja, antiikkia, kasveja, kenkiä, koruja ja kaikkea pientä sisustustavaraa. Ai, mitä sitten ostin?! En yhtään mitään!!! Näin käy aina. Liikaa tarjontaa ja en osaa päättää, joten jään aina ilman. En edes oliivipuuta, jota teki niin mieli. Ääh!

Siis aivan ihana tapahtuma ja toinen tulossa joulukuussa 7.-8.12. Pakko päästä uudestaan!! Ja suosittelen kyllä ehdottomasti teillekin, jos vain sisustus ja antiikki kiinnostavat. Yksi kivoimmista löydöistä oli Suvimarja lifestyle puoti. Aivan ihania tavaroita!! Kannattaa pistäytyä nettipuodissa. Tampereella, kun oltiin, kävimme myös Lili:ssä Keskustorin kulmalla sekä Tampereen ylpeydessä, Kantriinassa. Myös antiikkiliike Anna-Stiina on nyt muuttanut Tampereelle. Myymälä oli tosin aika tyhjä, koska osa tavaroista oli Hämeenpuiston tapahtumassa.

Nyt taitaa tämä tarinointi riittää. Eiköhän katsota kuvia?! Ne kuitenkin kertovat kaikesta eniten, vai mitä?! Mukavaa viikon alkua kaikille!!


 
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...