Tuesday, 27 August 2013

Ostoksilla...

Niinkuin kerroin olin viikonloppuna ihanassa uudessa Lifestyle Outletissa, Halikossa. Tämän lisäksi poikkesimme Somerniemen kesätorilla ja Kikan Kukka ja Lahja kukkakaupassa, Salossa. Reissultahan tarttui mukaan vaikka mitä ja halusinkin hieman jakaa löytöjä kanssanne...

Somerniemen torilta löysin ihanan vanhan Vichy-pullon. Oli pakko saada kokoelmiin. Siitä saa varmasti kivoja installaatioita. Sen lisäksi ostin myös vihdoin kauan kaipaamani kaktuksen. Lehtikaktus taitaa olla tämän yksilön nimi ja se on aivan ihana. Myös puinen Ikean tarjotin löytyi. Kuvassa sen seurana on Tampereelta viikko sitten mukaan tarttunut kori/vati. 


Mutta mutta... Mitä sitten jäikään ostamatta... No, esimerkiksi ihana musta pöytä, joka olisi täydellinen eteisessä, mutta pöydän lisäksi olisin joutunut sitten hankkimaan uuden eteisenkin, koska se ei mahtuisi nykyiseen eli jätin sen sitten suosiolla (not!) sinne. Samalta myyjältä olisi löytynyt myös neljä mustaa pinnatuolia puuistuimilla yhteensä 30€. HARMITTAA!!!!!!!!!! Miksi en vain voinut ostaa niitä?! No, auto oli niin täynnä etteivät ne olisi ensinnäkään mahtuneet sinne, mutta silti. Olisin nyt onnellinen pinnatuolien omistaja, mutta ei. Aina ei saa kaikkea mitä haluaa.

Kuvissa vilahtavat hopeinen muki/pieni maljakko sekä kaktuksen valkoinen ruukku ovat molemmat Lifestyle Outletista ja viimeisenä ihanasta Kikan kukasta tämä kaunis hortensia kimppu. Rakastan hortensiaa harsokukan kanssa. Ja tuo roikkuva vihreä, talvio, on uusi suosikkini. Näyttäisi ihanalta ihan sellaisenaankin. Suosittelen kokeilemaan!! Todella kaunis yhdistelmä ja sopii moneen tilaisuuteen. Näillä siis aloitellaan tätä viikkoa. Katsotaan millä sitten lopetellaan... Hauskaa viikkoa!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...