Sunday, 11 August 2013

Tehty omin pikku kätösin...

Keskiviikkoiltana saatiin vihdoin valmiiksi se vitriinikaappi, jota olen rakentanut viime kesästä asti. Siitä siis tuli kesäprojekti niinkuin sanoin, mutta se olikin kahden kesän projekti. Ha hah! Sitä on rakennettu siis koko vuosi ja ei siitä nyt tullut ihan sellainen kuin piti...


Ovet laitettiin nyt viimeisenä ja niitä ei sitten saatu suoraan millään. En tiedä oliko vuosi sisäilmassa vaikuttanut sen verran, että lopulta piti vain linjata ne päältä suoraan ja antaa mennä sivuilta niinkuin halusivat. Ei ihan miellyttänyt tekovaiheessa tälläistä millivilleä. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin useammankin kerran niiden ovien kanssa, mutta lopulta sitten ne saatiin paikalleen ja tältä se nyt sitten näyttää. Vielä pitää maalata vähän noita lasien sisäreunoja, mutta se sellaista hienosäätöä. Olen myös ajatellut lisätä vielä yhden hyllyn tuonne ylös, että tilaa tulisi vähän enemmän. Toivottavasti saan nämä pikkujutut aikaiseksi ensi viikolla, kun olen lomalla. Sitten se alkaakin olla ihan oikeasti valmis.


Askartelin vähän lisääkin tässä viikonloppuna. Kummityttöni kävi tekemässä koruja ja sen lisäksi tein lisää tuttinauhoja. Niitä on siis menossa äitini työpaikalle, jossa on äitiyslomalle jääviä rouvia vaikka muille jakaa ja olen myös aikeissa viedä niitä tätini työpaikalle, sinne kukkakauppaan. Siellä on ennenkin myyty tekemiäni juttuja, joten toivon heidän haluavan näitäkin sinne myyntiin.

Unelmissani olisi myös oma pieni kauppa, vaikka vain ihan nettikauppa näin alkuun, jossa mm. näitä ja kaikkia muita askarteluita voisi myydä. Voisinkin tehdä tälläistä pientä gallupia teidän lukijoiden kesken eli olisiko kukaan teistä valmis ostamaan nauhan ja siihen kortin mukaan?! Hinta olisi jotain 10-15€ paikkeilla. Tässä vähän kuvia.

Tälläistä siis tänään. Ensi viikolla vietellään sitten lomaa ja tiistaina lähdemme risteilemään Ruotsiin. Ihanaa!!! Kesän paras matka. Tiedän sen jo nyt. Tule jo tiistai...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...