Thursday, 15 August 2013

Ihana olla kotona...

...tosin olisi myös kiva olla vieläkin Ruotsissa. Siellä oli niiiiin ihanaa! Tukholma on niin kaunis, ihmiset tyylikkäitä ja ystävällisiä ja fiilis on vaan jotenkin niin erilainen. S oli ihan valmis muuttamaan jo Ruotsiin. Ha hah! Reissu siis meni tosi hyvin, mutta ensi kerralla ollaan kyllä varmasti ainakin yksi yö hotellissa, että ehtii kiertämään vähän enemmän kaupunkia ja katsoa muutakin kuin kauppojen ikkunoita.

Toisaalta myös kotiin on aina kiva tulla ja pieni siivouspuuska otti ylivallan, kunhan olin ensin virkistäytynyt pienillä torkuilla. Laivalla olo on kuitenkin aika rankkaa... :) No, uudella energialla vaihdoin lakanat, verhot ja makuuhuoneen muutkin tekstiilit ja nythän täällä näyttää ihan uudelta. Sain vihdoin laitettua kesällä ostamani Vallilan Puu-Vallila kankaan ikkunaan ja vaikka se on vielä ompelematta se näyttää ihan kivalta. Oli vaan pakko saada kokeilla ja se tuntuu jo nyt jotenkin niin omalta. Tuo myös kivasti pehmeää varjoa makuuhuoneeseen - sellaista pesämaista tunnelmaa.

Huomenna onkin sitten jo perjantai ja viikon suosikkien vuoro. Katsotaan sitten huomenna mitä sille listalle päätyy. Hei, nopea muistutus, jos jollain on mennyt ohi viikonlopun upein tapahtuma - Sisustus/Antiikki/Lifestyle tapahtuma Tampereen Hämeenpuistossa la 17.8. Lisäinfoa täältä. Nyt kuitenkin pari kuvaa sieltä makkarista...2 comments:

  1. Et haluais myydä puuvallil verhoja

    ReplyDelete
    Replies
    1. En valitettavasti. :) Vieläkin ovat yhtä ihanat.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...