Aivan ihana kauppa...

... siis Kikan Kukka ja Lahja Salossa. Olen kirjoitellut siitä monta kertaa ennenkin, mutta se on vaan joka kerta niin upeasti laitettu, että sieltä kyllä riittää kerrottavaa. Pysähdyimme siellä mökkireissulla ollessamme, koska tätini oli töissä ja kävimme moikkaamassa häntä siellä. Syyskukkien herkät pinkit ja syvät punaiset hehkuivat kilpaa auringon kanssa kaupan ulkopuolella enkä malttanut olla ottamatta "vähän" kuvia teidän iloksenne. Vaikkei Saloon ehtisikään niin vinkkejä kauniisiin esillepanoihin voi täältä ainakin poimia. Lisätietoja saat nettisivuilta, jotka löytyvät täältä ja Facebook päivittyy melkein päivittäin eli kannattaa seurata täältä.

Ensimmäinen satsi kuvia on kaupan ulkopuolelta ja sieltä voi bongata suosikkini - marjakanervan sekä ihanan vihreän pallon eli heben. Callunat ja kanervat kuuluvat syksyyn ja niitä löytyykin monissa eri väreissä. Valikoimassa on myös paljon ihania kransseja, jotka sopivat niin sisälle kuin ulos ja sekä omakotitaloon, että kerrostaloon.







Kaupan sisällä odottakin oikea aarreaitta täynnä ihania kukkia ja toinen toistaan kauniimpia sisustustavaroita. Valikoimista löytyy mm. Nordal ja Maileg sekä monia muita vähemmän tunnetujakin merkkejä. Leikkokukkia löytyy ja niistä on myös valmiiksi sidottuja kimppuja, jotka muuten ovat upeimpia mitä olen nähnyt. On aina hirveän vaikeaa mennä toiseen kukkakauppaan ostamaan kukkia, kun ne eivät juuri koskaan ole yhtä hyvin sidottuja kuin täällä. Kimput myös tulevat hetkessä. Muistan ostaneeni kerran kukkia Lontoossa, aivan Harrodsin vieressä ja nainen sanoi, että kimpun sitomisessa kestäisi 20 minuuttia!!!! Kyllä taas tuli kotia ikävä... Tässä siis muutamia kuvia sisältä mm. ihana hortensia-lumimarja kimppu sekä joulun uutuuksia. Ja kuka tiesi, että rose pippuritkin voivat olla noin sisustuksellisia?!

Katsellaan huomenna mitä ihanaa sieltä tarttui mukaan tänne meille... Nautinnollista sunnuntaita!!!






Comments

Popular Posts