Tuesday, 8 October 2013

Pieni projekti vaan...

Minulla on meneillään erittäin mielenkiintoinen projekti, jonka halusin nyt jakaa kanssanne. Vanha ystäväni, S, rakentaa taloa ja olin todella otettu, kun hän pyysi apuani sisustuksen kanssa. Hän lukee blogiani ja huomasi makumme olevan todella samanlaiset, joten hän ajatteli, että osaisin varmasti auttaa myös häntä saamaan samaa fiilistä heidän uuteen kotiinsa. Tämä on aivan ihana projekti ja on todella kiva, että hän luottaa minuun ja makuuni niin paljon. Alunperin sain vastuulleni suunnitella 2-vuotiaan pojan huoneen, mutta nyt tulossa on myös vauva ja saan sisustaa siis myös vauvan huoneen. Ihanaa!! Sen lisäksi autan yhtenäisen ilmeen luomisessa koko kotiin. Muutto uuteen kotiin on marras-joulukuun vaihteessa eli paljon on tehtävää ja aika kuluu niin nopeasti.

Olen alkanut kerätä Pinterestiin inspiraatiota lastenhuoneita varten ja ajattelin kertoa teille vähän ideoistani... Pojan huoneen värimaailmaan kuuluu mustaa, valkoista, harmaata ja piristeenä keltaista. Tapetiksi on (melkein jo) valittu Elloksen harmaa salmiakkiruudullinen Bonnie-tapetti. Alunperin puhuimme Ferm Livingin tapetista, mutta tuo Elloksen tapetti on todella samanlainen ja huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Sänky on vanhanmallinen ja maalataan mustaksi. Toiveissa on myös pieni pöytä johon kiinnitetään legoalusta, jotta siinä voi leikkiä legoilla ja jättää ne sitten siihen, kun rakennelmat ovat valmiit. Pari huonekalua on myös valittu, mutta muuten kaikki onkin vielä aika auki. Tässä on muutamia kuvia, joissa on oikeanlaista meininkiä.

Vauvan huoneen sisustus on vielä ihan alkutekijöissään. Sen verran tiedän, että värimaailmasta tulee neutraali, koska uuden tulokkaan sukupuoli tulee olemaan yllätys äidille ja isällekin. Pinnasänky ja hoitopöytä ovat jo olemassa. Niiden lisäksi tarvitaan vähän säilytystilaa kaikelle pienelle ja kauniille sekä paikka äidille istua ja viettää laatuaikaa vauvan kanssa. Näissä alla olevissa kuvissa on sitä tilaa kauniille tavaroille, ihanaa vaatteiden säilytystilaa, kaunis tuoli, vanha ikkuna (jollainen tulee myös vauvan ja pojan huoneiden väliseen seinään) sekä sopiva värimaailma.

Elikkä tälläistä on tulossa. Pidän teitä mukana projektin edistymisessä ja toivottavasti joku päivä saan vielä tänne ihanat kuvat valmiista talosta. Nyt täytyy taas vähän jatkaa suunnitelmien tekoa... Hauskaa viikonjatkoa!!!2 comments:

  1. Hei, vaikka tämä on jo vanha postaus, utelen silti mistähän nuo kaksi postauksen ylintä kuvaa on otettu? Molemmissa on hyvinkin omaa silmää miellyttävä tyyli. :) Ja olitkohan tehnyt postauksen siitä, millainen tuosta suunnittelemastasi huoneesta lopulta tuli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Laura. Kuvat ovat peräisin Pinterestistä. Ylin makuuhuone on tästä blogista: http://charlottelovey.blogspot.co.uk/. Muut kuvat ovat kansiossani: https://www.pinterest.com/eiltanen/for-my-interior-design-project/. Toivottavasti sieltä löytyy lisää infoa ja/tai inspiraatiota. :) En itse asiassa tehnyt postausta, koska emme saaneet koko taloa valmiiksi... Perhe on mahdollisesti muuttamassa ulkomaille, joten se jäi vähän kesken. Pahoitteluni. Mikäli saan mahdollisuuden, teen sen kyllä vielä. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...