Sunday, 20 October 2013

Syksyisessä auringossa...

Makuuhuoneessa oli tänään ihana tunnelma, kun aurinko paistoi sisäään ikkunoista ja koko huone kylpi pehmeässä syksyn auringossa. Vaihdoin pari viikkoa sitten (taas) järjestystä makuuhuoneessa ja siellä on nyt paljon enemmän tilaa. Syksyn tullessa vaihdoin valkoisen, kevyn päiväpeiton hohtavaan beigeen satiinipeittoon. Siitä tulee heti paljon pehmeämpi fiilis ja siinä on sitä arjen luksusta. Siirsin myös tuon "lintuhäkin" sinne seinälle ja hernevillakko sai kodin siinä. Saa ainakin tarpeeksi valoa.

Tämä viikonloppu on ollut ihanan kiireetön. Eilen kävin kirpparilla - ostin lenkkarit ja vähän lehtiä. Illalla katsoimme elokuvan The Heat, joka oli todella hauska. Pääosissa Sandra Bullock ja Melissa McCarthy. Suosittelen!! Tänään olen vähän vain sisustanut eli järjestellyt asioita paikalleen ja siinäpä se. Sisustusohjelmat ovat pyörineet telkkarissa ja sohvassa on jo melkein meikäläisen muotoinen jälki. Vielä, kun olisin saanut sen vesileiman tehtyä mitä yritin taas tehdä eilen illalla vaikka millä ohjelmilla. Jos tähän on jotain vinkkejä niin ottaisin niitä kiitollisena vastaan. :)

Nyt sitten vaan hyvät viikonlopun jatkot ja palataan asiaan taas ensi viikolla.
2 comments:

  1. Ihanan valoisat kuvat! Ja kiva huomata, miten hienosti toimii tässäkin kohde, ympäristö ja detaljit. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Pitää käyttää noi aurinkoiset päivät hyväkseen, kun näin syksyllä on niiiiin harmaata suurin osa ajasta. Hyvillä neuvoilla saa kivoja kuvia aikaan, että kiitos vaan sinne!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...