Jonain kauniina päivänä...

Halusin tänään jakaa kanssanne sisustusunelmiani. Kotini tällä hetkellä on ihana, mutta se on vuokra-asunto eli tiettyjen sisustuselementtien saaminen/hankkiminen on melkeinpä mahdotonta.
Siksi unelmoin aina välillä esimerkiksi tiiliseinästä keittiössäni sekä muutamista muista jutuista, jotka minulla toivottavasti jonain päivänä on onni omistaa...

Osittain näkyvä tai yhden seinän kokoinen tiiliseinä on yksi pitkäaikaisemmista sisustusunelmistani. Edes pieni vilaus riittäisi esim. keittiön välitilaan. Se antaa heti huoneelle lämpimän tunnelman ja teollisen ilmeen. Pidän siitä eniten keittiössä, mutta se kyllä sopii myös kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen.


Entäs sitten vanha, upea lankkulattia? Vaikka haluaisinkin asua vanhassa talossa, en usko, että minulla on siihen varaa. Ei ainakaan nyt. Ha hah! Mutta voihan lankkulattian laittaa uuteenkiin asuntoon. Tämä asunto on New Yorkissa ja yhdistää upeasti modernin sisustuksen ja vanhan lankkulattian.




Sitten jotain mikä ei ehkä olekaan niin kaukainen unelma - avoimet hyllyt keittiössä. Ne on helppo toteuttaa asunnossa kuin asunnossa. Ystäväni ruuvasi keittiön kaapeistaan ovet pois saadakseen avoimet hyllyt kerrostaloasuntoonsa.
Ainoa asia mikä kannattaa muistaa on, että astioiden on hyvä olla yhteinäisiä väritykseltään ettei keittiö ala muistuttaa sirkusta.  

Näin tänään. Jatketaan unelmoimista!





Comments

Popular Posts