Uusi sisustusvuosi on alkanut...

Nyt on sitten laitettu se joulu pakettiin. Miten on mahdollista, että ensimmäistä jouluaan Suomessa viettävällä henkilöllä on jo ison Ikea kassillisen verran koristeita, valoja jne. pois pakattavaksi? Ha hah! No, niin tässä on nyt jotenkin käynyt. Kuusi varisti kaikki neulasensa lattialle, kun koristeet ja valot otettiin pois. Ehkä sekin odotti jo levolle pääsyä kaiken jouluhulinan jälkeen.

Minä ainakin odotin jo koristeiden pakkaamista ja mietin mitä sen tilalle tulisi... En oikeastaan miettinyt sitä sen enempää, ihan vain siinä samalla joulutavaroiden poistuessa laitoin jotain muuta esille. Lopputulos oli, että päädyin yksinkertaiseen ja rauhoittavaan mustaan ja valkoiseen. Ehkä silmä kaipasi jotain aivan erilaista kaiken joulutavarapaljouden jälkeen. Tältä meillä nyt siis näyttää...


 Tämä on näkymä eteisestä olohuoneeseen. Sohva on vähän aikaa sitten verhoiltu ja on siis tummanharmaa ja sen päällä on äitini ompelemia tyynyja - valkoiset, tummanharmaat ja kukalliset sekä yksi H&M Home tekstityyny.


 Tässä näkyy kuinka olohuone näyttää toisessa päädyssä. Ruokapöytä on ikkunan alla ja sen oikealla on pieni keittiö. Kolkytvuotislahjani, upea vitriinikaappi, ja lautashylly ovat täynnä keräämiäni tavaroita kynttilänjaloista astioihin ja maljakoista hopeatarjottimiin.


 Jätin vielä "jouluvalot" ikkunaan, koska tykkään niistä ihan hirveästi, ne ovat mielestäni kauniit ja valaisevat asuntoa ihanasti, kun ulkona on pimeää. Mikä tällä hetkellä on vielä suurin osa päivästä.


Vasemman puoleinen kuva on näkymä keittiöstä olohuoneeseen ja ruokapöytään. Ostin H&M Homesta nuo mustat tabletit ja ne sopivatkin täydellisesti värimaailmaani. HOPE tyyny sohvalla on Adalmiinan Helmestä ja tuo mukavaa kontrastia moderniin mustan ja valkoisen värin yhdistelmään.

Tänään olikin myös kirppispäivä... Löydöistä lisää ensi perjantain piristyksessäni. :)

Comments

Popular Posts