Mitä taas löytyikään...

Kirpputorilöytöjä tuli taas tehtyä viikonloppuna roppakaupalla. Kävimme lauantaina Mankkaan Akselissa ja Matinkylän kierrätyskeskuksessa sekä sunnuntaina vielä pikaisesti Viherlaakson itsepalvelukirppiksellä. En tiennytkään, että taas puuttui kaikenlaista...


Tämä upea lyhty löytyi Akselista. Se on n. puoli metriä korkea ja sinne siis mahtuu paljon kynttilöitä. Aivan ihana tunnelmanluoja!

Ostin sieltä myös vaaleansinisen pienen peiton, jossa toinen puoli on raidallinen ja toisella puolella on l'etoile printti ja reunoissa kulkee valkoinen pitsi.

Se tulee olemaan täydellinen, kun laitan keväämmällä sinistä kotiini. Ja siniseen teemaan kuuluen löysin myös pienen valkoisen posliiniämpärin, jossa lukee sinisellä Home Sweet Home. Niin ihana!!











Tämä hauska valokuvakehys tarttui myös mukaani. Nyt täytyy vain valita kuvat ja laittaa ne kaikki sopivaan kokoon. Ha hah!















Löysin myös pari lisää hopeatarjotinta kokoelmaani. Se onkin jo aikamoinen kokoelma... Hah! Ja tuo suloinen tuikkukuppi oli myös pakko ostaa. Kuvan lyhdyt ostin viime viikolla Sinellin alennusmyynnistä. Ja mustavalkoinen teksti tyynynpäällinen on Hemtexin alesta.

Viherlaakson itsepalvelukirppikseltä, joka on enimmäkseen täynnä uutta krääsää, löytyi kuitenkin vanha sokerikannu ja kaunis karahvi. Kyllä sieltäkin voi löytöjä tehdä...

Niinkuin mistä vaan. Pitää vaan osata ja muistaa katsoa, välillä pintaa syvemmällekin.  

Comments

Popular Posts