My favourites of the week...

Ja tervetuloa lukemaan uutta perjantain piristystäni, joka tulee jatkumaan joka perjantai ja jossa esitellään menneen viikon uutuuksia ja uutisia, ihania asuntoja, kirpparilöytöjä, askarteluja ja kaikkea muuta siltä väliltä. Eiköhän katsota sitten mikä tällä, vuoden ensimmäisellä, viikolla on osunut silmään...


 1. Joulukoristeet pakataan varmaan useissa kodeissa viimeistään tällä viikolla pois ja tilalle aletaan suunnitella jotain... keväistä, raikasta ja ehkä jopa vähän väriä sinne valkoisen keskelle.

Nämä kuvat ovat H&M Home kevät mallistosta ja tarjoavat romanttisia kukkakuoseja sekä rustiikkista pellavaa, raitaa ja tekstein koristeltuja tyynyliinoja, koreja jne. Kumpi kuva on lähempänä sinun kotisi kevättä??





2. Lisää keväisiä ideoita kotiin... Tänä vuonna voitkin ryhtyä vaalimaan ympäristöäsi ja käyttää vanhat hehkulamput näin suloisesti - pieninä maljakoina. Kanta pois ja rautalankaa kannattimeksi ja sitten vain ulkoa kaunis oksa johon ne voi ripustaa. Maljakot voi sitten täyttää ihan oman maun mukaan esim. kukilla (itse suosisin freesiaa tai harsokukkaa), erilaisilla yrteillä tai keväämmällä pienillä oksilla joihin voi sitten odotella hiirenkorvien puhkeamista. Erityisen ihana idea pääsiäiseksi, vai mitä?


  

3. Tämän viikon yllättäjä on tämä lankkuseinä. Tai itse asiassa se ei olekaan lankkuseinä, vaan tapetti. Näin sen tämän kuun Toivekoti ja Puutarha lehdessä ja suunnittelijaksi paljastui hollantilainen Piet Hein Eek. Aivan upea!! En valitettavasti osaa sanoa saako tätä Suomesta, muistaakseni tapetin jo seinälleen saanut nainen Toivekoti ja Puutarha-lehdessä oli tilannut sen suoraan Hollannista.  

4. Tämän viikon uusi tuttavuus on Sisustus White Home (http://www.whitehome.fi/). Tämä ihastuttavan näköinen liike sijaitsee Vantaalla ja netissä pyörii myös nettikauppa. En ole vielä ehtinyt käymään, mutta nettikaupan tarjonnan perusteella, menen sinne hyvinkin pian. Käykääpäs katsomassa ja kertokaa kokemuksianne.  


5. Tämän viikon inspiraationlähde on tämä super suloinen ihanuus - loft asunto Barcelonassa. Näin sen ihan sattumalta netissä surfatessa ja inspiraatiota etsiessä. Asunnon onnellinen omistaja on espanjalainen valokuvaaja Jose Luis Tiene. Se tarttui mukaani, koska ihastuin tuohon upeaan kattokruunuun, asunnon teolliseen fiilikseen ja yksityiskohtiin sekä ennen kaikkea harmaana hohtavan teräksen ja sinkin rinnalle tuodun pinkin ja violetin eri sävyihin ja siihen kuinka upeasti ne toimivat yhdessä.

Comments

Popular Posts