Katse kohti seinää...

Tämän kevään sisustuskohde kotonamme on eteinen. On ollut puhetta tapetoinnista, maalaamisesta ja jopa sisustustarroista. Katselin juuri tapetteja netissä ja nämä tapetit olivat kukin omalla tavallaan ihania. Kaikki eivät tosin sovi eteiseen, mutta laitoin ne mukaan silti... jos jollain muullakin on tapetointi projekti tulossa.

Ensimmäinen tapetti on Mr Perswallin 'Plate Collection'. Näin sen Talo ja Koti-lehdessä ja ihastuin heti. Se tosin ei sovi eteiseen ollenkaan, mutta olisi täydellinen keittiössä tai ruokailuhuoneessa, jos jollakulla onnellisella sellainen erikseen on. 


 Nämä romanttiset kukkatapetit ovat Intraden 'Un bisou de madame Pitou' mallistosta. Intraden alta löytyy myös mm. Pip studion tapetteja.

(Tämä upea huone on House of Philia blogin pitäjän Petran tyttären huone)




Tämä upea lankkutapetti on hollantilaisen Piet Hein Eekin 'Scrapwood' tapetti. Se on upea ja toisi ihanan rustiikkisen ja omakotimaisen fiiliksen kerrostaloasuntomme eteiseen.




Yksinkertaista ja kaunista. Laura Ashleyn 'Josette' tapetti sopii huoneeseen kuin huoneeseen ja tuo ripauksen glamouria mukanaan.




Tämä kuvioitu tapetti vaatii ehkä hieman isomman tilan kuin pieni eteisemme. Ha hah! Tapetti on kuuluisan Farrow&Ball:n 'Melrose'.





Vielä loppuun piristykseksi tämä Mr Perswallin 'Hide and Seek Alphabet', joka olisi ihana lastenhuoneessa, mutta ei taida tämäkään päästä eteiseen.  


Comments

Popular Posts