Uusi vuosi, uudet kujeet...

Ja nyt on sitten 2012. Viime vuosi kohteli minua hyvin. Sain nauttia Lontoon keväästä viimeistä kertaa ennen kuin muutin Suomeen, josta löysin ihanan asunnon ja sain upean työn, juhlimme kuutta yhteistä vuotta kihlattuni kanssa, olen saanut viettää enemmän aikaa ystävieni ja perheeni kanssa Suomessa, aloitin korujen tekemisen sekä tietenkin tämän blogin kirjoittamisen. Mitäköhän kaikkea jännittävää tänä vuonna tapahtuukaan...

Täällä blogissa ainakin tulee tapahtumaan vaikka mitä. Aloitan joka perjantaisen "päivityksen". Ensimmäinen päivitys sekä perjantaisen ilontuojan nimi paljastuvat tänä perjantaina. Odotettavissa on viikon parhaat jutut - kirppislöydöt, suositukseni uusista kirjoista, lehdistä, TV ohjelmista sekä ihania koteja ja ideoita joita olen nähnyt sillä viikolla.

Sen lisäksi päivityksiä alkaa tulla paljon useammin, koska olen vihdoin saanut ostettua uuden läppärin ja saanut netin kotiin!!! Hurraa! Nyt voin siis ilahduttaa teitä milloin vain haluan. 

Ja tietenkin jatkan oman kotini sisustamista ja pidän teitä ajan tasalla siellä tapahtuvista muutoksista, parannuksista sekä uudistuksista.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja palataan pian asiaan...  




Comments

  1. hiphei,

    ja onnea uuden tekniikan johdosta!

    postauksia odottelee jii <3

    peeäs, hyvä kuva!!

    ReplyDelete
  2. Uusi tekniikka on aivan ihanaa. Blogi saa vihdoinkin ansaitsemaansa huomiota. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts