Avioliiton onnelliseen satamaan...

Lauantai oli kaunis ja aurinkoinen päivä. Se oli myös yhden parhaista ystävistäni hääpäivä. Häät pidettiin Suomenlinnassa, enkä olisi voinut kuvitella kauniimpaa paikkaa tuona päivänä. Ympäröivä meri, auringon paiste ja kirkuvat lokit vain lisäsivät päivän tunnelmaan.


Vihkiseremonia toi kyyneleen monen silmään niin rakastuneita ja onnellisia hääpari olivat. Morsiusneidoillakin oli itkussa pitelemistä, kun he lukivat kaunista rakkausrunoa tälle hehkuvalle parille. Sormukset vaihdettiin ja sulhanen sai suudella morsianta ja niin nopeasti oli päivän "virallinen" osa ohitse.

Morsian oli sanoinkuvaamattoman kaunis. Pitsinen puku oli romanttinen, huokui vintage henkeä ja sopi kantajalleen täydellisesti. Hiukset oli vedetty isolle nutturalle päälaelle ja koristeltu tekemilläni pitsikukilla. Koruina oli helmiä, sekä korvissa, että ranneketjuissa. Kimpussaan hän kantoi pinkkejä pioneja.



Sen jälkeen vuorossa oli onnittelumalja, jota seurasi taivaallinen illallinen. Kaikki ruoka oli luomua ja aivan suussa sulavaa. Upean menuun olivat tuottaneet MakuTakuu Cateringin porukka. Suosittelen!
Pöydät oli katettu valkoisille liinoille ja koristeltu yksittäisin kukkasin - valkoiset ja pinkit ruusut ja jaloleinikit saivat rinnalleen isotähtiputken. Yksinkertaista ja kaunista.


Hääpaikkana toimi Suomenlinnan Pirunkirkko. Vanha punatiilinen rakennus, johon johti kierteinen portaikko. Tila oli jaettu kahteen huoneeseen. Seremonia pidettiin pienemmässä huoneessa ja isompi huone toimi loppuillan näyttämönä ja hoiti samalla ruokailutilan ja tanssilattian virkaa.


Tanssimaan päästiinkin pian ruoan jälkeen, kun vuorossa oli häätanssi. Pian sen jälkeen bändi, Hile, aloittikin ja sai ihmiset nopeasti tanssimaan yhdistelmällään suomalaisia suosikkeja ja ulkomaalaisia hittejä. Sen jälkeen, kun he lähtivät kotiin jatkettiin modernisti Iphonen soittolistalla. Päivä päättyi lauttaretkeen takaisin "mantereelle" ja juhlat jatkuivat pitkälle aamuun paikallisessa baarissa.

Päivä oli aivan ihana ja tunnelma häissä oli lämmin, iloinen ja täynnä rakkautta. Toivon vain, että omista häistäni tulee yhtä ihanat. Onnea, vielä kerran R ja J! 

Comments

Popular Posts