Working 9 to 5...

Jokaisella meistä on varmasti jonkinlainen työpiste kotona. Ehkä työpiste on väärä sana, jos siinä vain surffataan netissä lukemassa sisustusblogeja tai tekemässä ostoksia verkkokaupoissa. :) Joka tapauksessa, jossain päin kotia on varmasti jokin pieni soppi, jonka pöydällä se tietokone on ja ehkä siihen viereen on järjestetty myös jotain säilytystilaa, paikka papereita, muistikirjoja, kyniä jne. varten.

Minulla on ihana puinen kirjoituspöytä, jonka olettekin jo varmaan nähneet aiemmissa kirjoituksissani. Eilen sain päähäni, että haluan lisää valoa ja pöytä on siis siirrettävä ikkunan eteen. Makuuhuoneen kalusteet saivat taas kyytiä, kun vaihdoin järjestystä jo ties monennenko kerran. Nyt voin katsella ikkunasta nurmikolla hyppeleviä jäniksiä ja nauttia iltapäiväauringon luomasta ihanasta valosta.

Ajattelin esitellä muutamia kauniita työpisteitä, joita olen keräillyt inspiraatioksi itselleni Pinterestiin. Yritin valita niitä tunnelman, sisustuksen ja toimivuuden perusteella ja halusin myös näyttää erilaisia tyylejä, värejä ja fiiliksiä. Mikä on sinun suosikkisi?








Comments

Popular Posts