Pala kauneinta Helsinkiä...

Kävittekö lauantaina siellä Puu-Vallilassa pihakirppiksellä? Minä en valitettavasti päässyt. Voih! Onneksi eilen oli Käpylän Kyläjuhlat ja ympäristö oli suurinpiirtein samanlainen kauniine puutaloineen ja päiväkin oli mitä kaunein ja lämpimin.

Kävimme aamulla Vermon kirpputorilla, jonka jälkeen päätimme suunnata katsomaan minkälaista tapahtumaa kyläjuhlat tuovat mukanaan. Auto parkkiin, autosta ulos ja siinä, aidan toisella puolella, kukki upea Magnolia puu. Kaikki ohikulkijat, myös äitini, pysähtyivät katselemaan sen kauneutta. Eikä suotta!


Paikan päällä meitä odotti piiiiiiitkä katu, jonka molemmin puolin oli kirpputoripöytiä. Myös pihoille oli pystytetty myyntikojuja, kahviloita ja ruokapaikkoja. Tunnelma oli iloinen, lämmin ja rauhallinen. Läheisellä kentällä oli lava, josta kantautui musiikkia kirppariostosten lomaan.

Ja ne talot... Jos joskus muutan Helsinkiin niin haluaisin ehdottomasti asua näissä puutaloissa, tai sitten siellä Puu-Vallilassa. Aivan ihania taloja joissa toinen toistaan kauneimpia pihoja.
Tässä vielä lopuksi muutamia kuvia...
Ja ihanaa aurinkoista ja lämmintä viikkoa!!!







Comments

Popular Posts