Saturday, 2 March 2013

I ♥ Anno

Miten voikin toi Kodin1:sen Anno-mallisto olla niin ihana?! Sitä on hehkutettu varmaan kaikissa blogeissa, ainakin niissä joita minä luen ja nyt minunkin on aivan pakko. Nuo printit, materiaalit ja värit ovat niin houkuttelevia... Harlekiini-kuosi on erittäin suosittua ja sitä löytyy viidessä eri värissä. Minua houkuttelee se keltainen! Kuulitte oikein, keltainen. Se piristäisi musta-valkoista kotia niin mukavasti ja toisi ripauksen aurinkoa sisälle.


Entäs sitten ne matot... Olen etsinyt mattoa olohuoneeseen ja luulen löytäneeni sen Annon valikoimasta. Suosituin niistä on tietenkin blogimatoksi ristitty Pandora villamatto. Mattoa on saatavilla kolmessa värissä ja kahdessa koossa. Se onkin aivan ihana! Ja myös oma suosikkini. Pitäisi vain päästä paikan päälle vähän katselemaan noita juttuja. Ja nuo pullot. En tiedä yhtään mitä niillä tekisin, mutta ne huutavat minulle "osta meidät". Ha hah! Ne kuitenkin tarvitsisivat ympärilleen tilaa ja minusta tuntuu, että meillä on jo niin paljon tavaraa etteivät ne pääsisi kunnolla esiin. Oksiahan niihin kai voisi laittaa, vai mitä?  


Entäs sitten vielä nuo kaikki ihanat korit? Ihan pakko olisi tuollainen iso, vaalea kori saada. Ai, mihin se sitten mahtuu? No, vaikka makuuhuoneeseen. Siellä tuntuu olevan nyt tilaa, kun vaihdoin järjestystä. Ja ihan viimeisenä, tykkään kuvien stailauksesta. Tästä kuvasta suorastaan huokuu kevät. Tämän fiiliksen myötä, hauskaa viikonloppua. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...