Monday, 11 March 2013

Ja sitten tehdään pääsiäiskortteja...

Lupailin pääsiäisaskarteluja ja tässä niitä nyt on. Tein pari viikkoa sitten pääsiäiskortteja ja ajattelin nyt laittaa tänne vähän kuvia ja ehkä hieman ohjeitakin. Kohtahan niitä pitää varmaan alkaa laittamaan postiinkin etteivät jää tuonne pöydälle vain lojumaan. Tykkään ehkä tehdä kortteja enemmän kuin lähettää niitä. Ha hah!

Tein kahdenlaisia kortteja. Molemmissa pohjat olivat ihan tavallisia kaksiosaisia korttipohjia - tosin kahta eri kokoa. Eriväriset paperit, musta pitsiteippi, ääriviivatarrat sekä organzanauha toimivat koristeina. Pääsiäiskortteja, kun olin tekemässä tarvitsin munia. Onneksi apunani oli Sizzix Big Shot-leikkuri, jolla sain tehtyä täydellisesti samanlaisia, mutta erikokoisia munia.

Näissä ensimmäisissä korteissa laitoin sitten vain kaksi erikokoista munaa päällekkäin - voit käyttää liimaa tai kaksipuoleista teippiä. Koristelin ne pitsiteipillä ja lisäsin Iloista Pääsiäistä ääriviivatarrat. Tykkään laittaa nauhaa kortteihin, joten keltainen organzanauha kortin sivussa toi vähän näyttävyyttä, muuten hyvin yksinkertaiseen korttiin. Helppo tehdä!Näissä toisissa korteissa käytin samoja munia - erikokoisia ja erilaisia papereita. Sommittelin ne vähän limittäin ja lisäsin Hyvää Pääsiäistä ääriviivatarrat. Jälleen kerran organzanauha toimi viimeistelijänä. Nämä on vielä helpompi tehdä kuin nuo edelliset ja kivoja siitä, että voi käyttää paljon erilaisia papereita. 

Nyt sitten vain askartelemaan...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...