Tuesday, 19 March 2013

Kevättä kotona...


Katselen juuri Sarahin sisustusvinkit-ohjelmaa ja ajattelin samalla laittaa vähän omia sisustusvinkkejä tänne blogiin. Ja hei, vihdoin pari kuvaa ihan täältä omasta kodista. Viime aikoina niitä on ollut erittäin vähän... Pahoitteluni, minusta vain on tuntunut, että kotona ei ole oikein mitään inspiroivaa ja/tai kuvattavaa, joten Pinterest on pääosin toiminut kuvien toimittajana. Nyt olen kuitenkin ostanut helmililjoja ja kasvattanut herneitä, joten kuvasin teille keväisen vihreää pääsiäisinspistä. 


Kuvissa on siis valkoisia helmililjoja, jotka ostin Plantagenista, mutta ne eivät kestäneet kolmea päivääkään. Kukat kuivuivat ja jouduin leikkaamaan ne pois. Sama tapahtui sekä yhdelle ystävälleni, että äidilleni eli kyseessä eivät olleet huonot kasvien hoitotaidot. Olen aina ajatellut, että Plantagen on laadukas paikka kukkien ja kasvien ostoon, mutta tämä huono kokemus jätti vähän huonot fiilikset.


Vihreät tuikkukipot äiti toi kirpparilta ja munat olen ostanut Tiimarista tai Sinellistä jo viime vuonna. Ihanat betonisen näköiset ruukut ovat Bloomingvillen. Ostin ne Turun Aveliasta. Juuri sopivan kokoiset helmililjoille tai vaikka narsisseille. Niitähän pitää ostaa ihan kohta. Huomenna haen postista paketin, jossa toivottavasti on H&M Home:sta tilaamani keltaiset kynttilät ja tyynynpäälliset. Sopivat sitten kivasti yhteen.  Ja tässä ovat ihanat herneeni. Kasvatan niitä aina pääsiäisen aikoihin. Niitähän voi syödä ihan vaan suoraan purkista, niinkuin aina välillä (siis aika usein) teenkin, mutta ne ovat myös kaunis lisä salaatteihin. Todella helppo kasvattaa. Herneet likoamaan yöksi ja sitten vain multaan. Ole säästeliäs veden kanssa, herneet hometuvat helposti. Suosittelen kokeilemaan.

1 comment:

  1. Oikein on keväistä! :)
    Mukvavaa päivää Elisalle!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...