Wednesday, 13 March 2013

Sisustusvinkkejä televisiosta...

Keväällä ihmiset taas kiinnostuvat sisustamisesta pimeän talven jälkeen. Pienet ja suuret remontit pistetään vireille ja ideoita etsitään niin kaupoista kuin televisiostakin. Olette varmaan huomanneetkin, että uusia sisustusohjelmia alkaa putkahdella ruutuun kuin sieniä sateella.

Sisustusarkkitehti Marko Paananen alkoi viime viikolla ja pieni gallup töissä paljasti Markon olevan kaikkien suosikki. Innon jälkeen Markosta ei ole paljon kuulunutkaan, joten on kiva saada hänet takaisin. Missasin itse ensimmäisen jakson, joten en voi paljoakaan kertoa ohjelman kulusta, mutta nettisivu kertoo näin: "Jaksoissa seurataan Markon oikeita työprojekteja suunnittelusta näyttäviin lopputuloksiin, sekä kurkistetaan myös Markon yksityiselämään. Markolla on missio: kaikki osaavat sisustaa, mutta muutama perusasia on hyvä muistaa. Sarjassa tutustutaan myös uuteen tv-kasvoon, Markon assistenttiin Essi Ilolaan."


Toinen kotimainen uutuussarja on maaliskuun lopulla alkava Kotia Kohti. Se on AVA:n uusi lifestyle-sarja, jossa ostetaan ja sisustetaan asuntoja ammattilaisten avulla. Virallinen kuvaus on tälläinen: "Kymmenen jakson ajan tutustumme ihmisiin, jotka etsivät uutta kotia. Koska asunnon osto on iso päätös, mukana matkalla uutta kotia kohti ovat asuntoasiantuntija Mira Kasslin ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen."


Näiden lisäksi rakennetaan Unelmien Taloa ja kuinkakohan monta amerikkalaista ohjelmaa pyörii LIV:llä ja AVA:lla?! Yleensä en niistä amerikkalaisista niin välitä, mutta tykkään kylläkin siitä Secrets From A Stylist ohjelmasta, jossa Design Star realityohjelmasta tuttu Emily Henderson auttaa kodinomistajia löytämään oman tyylinsä ja stailaa asunnon kerros kerrokselta lisäten aina uusia elementtejä omistajien tyyleistä. Emily miksaa aina kivasti uutta ja vanhaa ja käyttää myös värejä, mutta hillitysti.

Minkälaisia ohjelmia sinä seuraat? Tai onko jokin ohjelma mitä kaipaat? Itse niin tykkäsin siitä Tyylivarkaat ohjelmasta. Ja odotan innolla, että joku tekee ohjelman, jossa käydään bloggareiden kotona. Mihinköhän voisin ehdottaa sitä... :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...