I ♥ H&M Home

Joo, on varmaan jo ennestään selvää, että täällä tykätään H&M Homesta. Oli vaan pakko taas hehkuttaa, kun eksyin nettisivuille. Kevään uutuudet... Iiiikk!! Kaikkea niin ihanaa. Vaalean lilaa, valkoista, sinistä, perhosia, kukkia ja paljon muuta. Perinteiset kevään merkit ovat siis ilmassa. Itse aina lähden mukaan näihin juttuihin ihan täysillä - keväällä pitääkin olla kukkia ja perhosia. Ja kirkkaita värejä. Niin se vaan menee.

Taisin tilata myös jotakin. Jep, keltaista. Olen katsellut sitä nyt koko alkuvuoden ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin niin se jotenkin tuntuu omalta. Musta-valkoinen sisustus saa kivan aurinkoisen piristyksen keltaisesta ja pääsiäinenkin tulee, joten sopiihan se siihenkin. Tilasin kaksi noita ihania kynttilöitä ja yhden molempia tyynyjä. Aion miksata ne mustavalkoraidallisten sekä vaalean Lounge tyynyjeni kanssa. Minusta on tullut yllättävän innokas printtien sekoittaja. Vielä ihan vähän aikaa sitten en olisi uskonut yhdistäväni mitään printtejä, ainakaan kotonani.


Ja jos ette ole huomanneet niin nämä istuintyynyt ovat nyt tarjouksessa ja maksavat VAIN 2,95€!!! Ostin neljä mustaa. Tietenkin. :) Myös nuo harmaat ovat todella kauniit. Nyt täytyy rientää katsomaan mitä Marko keksii tänään. Hei, huomenna on perjantai. Ihanaa... :)



Comments

  1. Kyllä tuli kiire Homen sivuille nämä kuvat nähtyäni! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha hah! Ei ihme! Meinasin ostaa melkein kaiken...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts