Home Bazaar

Lauantaina tapahtui niin paljon kaikkea kivaa... Jo aiemmin mainitsemaltani Hannelen ja Pekan kotikirppikseltä jatkoimme matkaa uuteen Home Bazaar sisustusliikkeeseen Espoon Saunalahteen. Mutkittelevan tien molemmin puolin oli toinen toistaan kauniimpia taloja ja taisin huokaista ihastuksesta, kun kurvasimme Home Bazaarin pihaan. Punainen puutalo, jossa omistaja (oletettavasti) asuu oli niin suloinen ja pihalla oli vielä pienempi versio talosta, kenties pikku mökki tai sauna.

Astuimme sisään juuri oikealla hetkellä, kun liikkeen valokuvaussessio oli juuri päättynyt. Uusia tuotteita ja liikettä oli kuvattu varmaankin pian avautuvaa nettikauppaa varten... Omistaja, sisustustoimittaja Ulrika Tuomainen, tervehtii meitä iloinen hymy kasvoillaan ja kehottaa astumaan peremmälle.

Sisällä vallitsee ihana kansainvälinen tunnelma, johon sekoittuu myös menneen ajan henki. Tuotevalikoimassa on vanhoja vintage astioita ja -huonekaluja joissa erityisesti 50-luku oli hyvin edustettuna. Kotimaisten, käsityönä tehtyjen sisustustavaroiden ja tekstiilien sekaan mahtuu myös löytöjä maailmalta esim. Aasiasta ja Afrikasta.

Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea vaihtelevassa ja ainutlaatuisessakin valikoimassa sillä hetkellä on. Liike on auki torstaisin ja perjantaisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.
Osoite on Kurttilantie 13, 02780 Espoo. Puh. 040 7090364

Comments

Popular Posts