Kun ei ollut parempaakaan tekemistä...

Kun kerrankin oli aikaa niin päätin sitten tarttua toimeen... Eli tänään vaihtui sitten olohuoneessa järjestys. No, oikeastaan vain sohva kääntyi toisin päin, mutta sen mukana sitten valkoinen korituoli joutui makuuhuoneeseen ja pieni pöytä sai suuremman roolin olohuoneessa, tai ainakin enemmän huomiota.

Tykkään siitä, että sohva jakaa olohuoneen funktiot eli tv:n katselun ja ruokailun selkeämmin, mutta toisaalta se vie myös enemmän tilaa. No, äkkiäkös sen kääntää takaisin, jos se ei nyt jostain syystä miellytä pidemmän päälle. Ja ainahan voi olla, että muutan jo mieltä huomenna ja teenkin jotain ihan muuta. Niinkin on käynyt... :)

Tein tänään jonkinlaista kevätsiivousta vaikka ulkona onkin vielä hyvin talvinen ilma. Oli vaan niin kaunis auringonpaiste, että se antoi energiaa ja teki mieli uusia tuulia kotona. Siinä sitten hyvän musiikin ohella vaihdoin tuota järjestystä, järjestelin vaatteita ja asusteita ja sitten vielä imuroin koko kodin. Nyt täytyy vielä ovikranssi päivittää. Sitä varten minulla onkin jo idea, mikä toivottavasti valmistuu perjantain "This week I love..." päivitykseen mennessä. Palataan silloin asiaan...

P.S. Askartelijat ja helmeilijät, muistakaa Helmiplaneetta ja Leimailutaivas-messut Masalan Aktia Sports Centerissä la 4.2. klo 11 alkaen.





Comments

  1. mun mielestä parempi noin :-)
    rytmittää kivasti huonetta. yleensä kun kaikki huonekalut lykitään vaan seinustoille..

    -jii.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts