Sisustajan taival on pitkä, mutta aika ei...


Eilen pääsin käymään aivan taivaallisen ihanassa paikassa. Lähdimme aamulla aivan ihanalle kotikirppikselle Hannelen ja Pekan luo Veikkolaan. Olin lukenut heidän kodistaan uudesta Maalaisunelma lehdestä ja kotikirppiksestä By Pia's ja Mrs Jonesin blogeista.


Pia kertoi blogissaan tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta jo jokin aika sitten ja Mrs Jones tiesi myös kertoa asiasta, koska hänen käsialaansa on upea juttu Maalaisunelman sivuilla. Noh, perjantaina sitten muistin, että ai niin, sinnehän on pakko mennä. Vaikkei mitään ostaisikaan niin noin kaunis talo on nähtävä paikan päällä.

Ja kaunis se olikin. Valkoista, rustiikkista, itsetehtyä ja aivan sanoinkuvaamattoman kaunista oli kaikkialla. Erityisesti keittiö oli mielestäni aivan upea! Eikä kaunista ollut vain sisällä vaan myös pihalla oleva, Pekan itserakentama, huvimaja ja sen vieressä sijaitseva keittokatos olivat aivan hurmaavat.

Tässä näkyvät kuvat ovat Mrs Jonesin blogista, joka siis myös teki jutun Maalaisunelma lehteen.



Paikalla oli paljon sisustusintoilijoita ja tavaraa oli jos jonkinmoista peileistä, kynttilänjalkoihin ja astioista tuoleihin. Kaikki tuntuivat löytävän jotain mukaansa ja myös Pian pellavatunikat, uusi Jeanne D'Arc lehti ja Vågan korut, joita hän oli paikalla myymässä tekivät hyvin kauppansa. Pia myös kutsui käymään uudella puodillaan vanhassa Sisustajan Taivaan tiloissa osoitteessa Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo. Auki: ti-pe klo 10-18 ja la 10-14. Ehkä sitten ensi viikonloppuna...


Eilinen olikin mukava sisustuspäivä muutenkin. Kotikirppiksen lisäksi kävimme JYSKissä, Sinellissä, Home Bazaar liikkeessä (,josta lisää huomenna) ja ehdittiinpä vielä Kivenlahden Fidaan sekä Mankkaan Akselin kirpputorille.
Ostin kaikkea ihanaa mm. vanhoja sinisiä Arabian kahvikuppeja, joita voin käyttää sitten keväämmällä sisustuksessani, kun se aiemminkin mainitsemani sininen pääsee osaksi sisustustani, hopeatarjotin (taitaa olla se numero 19), lasilautasia, kynttilänjalka, kultainen kehys, jota olen jo alkanut maalata mustaksi sekä pari pupuakin löytyi lisäksi pääsiäisen installaatiooni. Ostin myös vähän koruja, ihanan kashmir neuleen sekä kaksi huivia - musta-valko raidallisen ohuen neulehuivin ja luonnonvalkoisen pitsi ja kangashuivin.

Nyt jatkan sisustamista ja siivoamista. Eilinen antoi taas niin paljon inspiraatiota ja ideoita, että taas saa puuhailla pitkän aikaa näillä ajatuksilla. Tiistaina vuorossa onkin erilaista inspiraatiota, kun menemme äitini kanssa pääsiäiskorttienteko kurssille. Luvassa on jotain "ei ihan perinteistä" eli jännityksellä odotan minkälaisia ideoita sieltä saa mukaan.

LUMISTA LASKIAISTA JA HAUSKAA HIIHTOLOMAA (onnekkaille lomailijoille)!

Comments

Popular Posts