Ystävänpäiväkortteja...

Tässä nyt niitä lupaamiani Ystävänpäiväkortteja joita askartelin sunnuntaina. Käytössä oli ihan tavallisia korttipohjia, erilaisia kuvioituja papereita, leimasimia, haaranastoja ja tarroja (kaikki materiaalit Sinelli). Ja tälläistä jälkeä sitten tuli...





Tällä kertaa kortteihin materiaalit löytyivät valmiiksi jo kotoa, mutta ostin Helmiplaneetta ja Leimailutaivas messuilta lauantaina vähän lisämateriaalia sekä korttien tekoon, että koruja varten. Löysin mm. ihanan suloisia pieniä papereita kuin myös aivan upeita isompia arkkeja. Erityisesti uusi tuttavuus Pion Designin paperit olivat mieluisa löytö. Todella kauniita ja vähän erilaisia kuin kaikilla muilla.

Lisäksi löytyi myös Sinellistäkin saatavilla oleva Papermanian uusi Portobello Road Collection. Ihania brittiaiheisia papereita joista voin tehdä vaikka lippunauhan, joka muistuttaa ajastani Lontoossa.
Ja kaiken tämän ihanan askartelumateriaalin lisäksi ostin tietenkin myös helmiä, kristalleja, riipuksia, lukkoja ja mitä muuta nyt puuttui tai sattui osumaan silmään. Teinkin jo itselleni pari rannekorua ja tädilleni kaulakorun hänen syntymäpäiväänsä varten. Seuraavaksi aion tehdä itselleni kaulakorun noista ylimmistä valkoisista helmistä ja kirkkaista kristalleista. Ostin upeita ristiriipuksia ja luulen, että sellainen näyttäisi aika upealta siinä.

Nyt kello alkaa näyttelemään sellaisia lukemia, että minun on lopetettava tältä päivältä. Perjantaina katsotaan mitä muuta ihanaa on tällä viikolla tapahtunut, näkynyt tai kuulunut...


 

Comments

Popular Posts