Kehysten kirjo...

Olen jo jonkin aikaa kerännyt erilaisia valkoisia ja mustia kehyksiä, että saisin tehtyä niistä kollaasin seinälleni. Ne tuntuvat olevan joko melko yksinkertaisia tai sitten todella koristeellisia, mutta niitä ei vielä ole tarpeeksi. Enkä oikeastaan ole edes päättänyt mille seinälle kollaasi tulisi. :) Olen nähnyt niin monia upeita kokoelmia lähiaikoina, että haluaisin tehdä sen mahdollisimman pian. Tässä muutamia suosikkejani:



Kivasti yhdistetty valkoiset ja mustat kehykset, mutta myös lisätty kirjaimet ja muut yksityiskohdat, jotta siitä tulisi persoonallisemman näköinen. Erittäin inspiroiva!  


Ihana paikka kollaasille. Sääli ettei eteisessäni ole näin paljon tilaa. Saati tuollaista pöytää. :) Tykkään myös pienistä lampuista, jotka melkein kuuluvat kollaasiin.


Täydellinen sängynpääty. Hieno keksintö!

Onko kukaan tehnyt tätä jo kotona?? Minulla on myös kaksi kapeaa tauluhyllyä, vielä paketissa, odottamassa jonkinlaisen kollaasin tekoa. Ehkä suurin syy kollaasin puuttumiseen on se, että pitäisi taas porata seinä täyteen reikiä, joten nuo hyllyt olisivat siinä mielessä helpompi vaihtoehto. Tykkään myös siitä, että niille olisi helppo vaihdella kuvia, kehyksiä tai vaikka lisätä kirjojakin. Hmm... Taidan jatkaa vielä pohdiskelua.

Comments

Popular Posts