Granaattiomenan lumo...

Seisoin eilen lähikauppani hedelmätiskillä ja ihailin eksoottisia hedelmiä. Tarjolla oli viikunoita, persimoneja (onkohan tuo oikea monikko persimon hedelmälle?) sekä suosikkejani - granaattiomenoita. Ja siis, kun sanon suosikkejani en tarkoita parhaan makuisia vaan kauneimpia ja visuaalisesti kiinnostavimpia. Tiedän, on vähän hassua laittaa hedelmiä parhausjärjestykseen jonkin muun kuin maun perusteella, mutta näin tein.
 
Pinterestistä löytyy ihania kuvia granaattiomenoista sekä tietenkin reseptejä ja ideoita. En ole ikinä käyttänyt niitä itse ruoanlaitossa. Ha hah! Maistanut olen kyllä ja hyvää oli, mutta oma kokemus vielä puuttuu. Taidan kokeilla noita ruusu marenkeja (kuva alla). Ne näyttävät super hyviltä.
 
Valitsin muutaman suosikkini ja olen sitä mieltä, että nämä kuvat todistavat ainakin granaattiomenan visuaalisen kauneuden puolesta, vai mitä?! Resepteihin (englanninkielisiin) pääsee käsiksi, kun klikkailee kuvatekstejä. Tuo granaattiomena ja vanilja vodka on aivan huippu joululahjaideakin!! Hei, ja jos jollain on hyviä reseptejä niin laittakaa kommenttiboxiin jotain vinkkiä.
 
Pomegranate and vanilla vodka


Rosewater meringues with pomegranate syrup


Ricotta Flatbread with Pomegranate Salsa

Comments

Popular Posts