Näistä syntyy joulu...

Ihanaa, on vihdoin joulukuu. Huomenna on jo ensimmäinen adventti ja yritän vieläkin päättää miten esittelisin adventtikynttiläni... En ole koskaan ollut hyvä nopeissa päätöksissä. Mitäköhän tästäkin tulee. Varmaankin minulla on sitten huomenna kolmet erilaiset kynttilät.

Olen ottanut Ikea kassillisen joulukoristeita alas yläkaapista tänään. Etsin yhtä tiettyä juttua, joka on minulle se yksi asia, joka tuo joulun heti kotiini... missä päin maailmaa se onkin sillä hetkellä sijainnut. Nimittäin Celine Dionin joululevy. Se on paras kaikista joululevyista. Niin kaunis ja tunnelmallinen. Kuinka monelta se jo löytyy?

Jouluuni kuuluu myös joulukukat ja tänä vuonna ensimmäinen joulukukkani on jouluruusu, jonka sain tädiltäni nimpparilahjaksi. Ihanan herkkä ja kuitenkin vielä vähän harvinaisempi. Hankinta listalla ovat myös ne yleisemmät hyasintit ja amaryllikset. Tänä vuonna kuitenkin maljakossa. Ja kaikki ihanat pienet kuuseni ovat niin suloisia. Lupasin viedä työkaverillenikin yhden, hänen ihasteltuaan niitä blogissani. Vielä, kun muistaisin ottaa sen aamulla mukaani...

Alkaa jo olla aika myöhä, mutta minä ajattelin vielä leipoa sämpylöitä. Tuoreiden sämpylöiden tuoksu on vaan niin huumaava. Ostin kaupasta Oltermannia ihan tätä varten. Näistä se joulu syntyy... Rauhallista viikonlopun jatkoa.



Comments

Popular Posts