Joulutunnelmia...

Ei voi olla totta! Enää viikko jouluun. Ja olenko valmis?! En todellakaan. Korttiasian olen nyt saanut järjestykseen. Tein vielä eilen illalla vähän lisää kortteja ja ne ovat nyt matkalla vastaanottajiensa luo. Joululahjaostoksillakin kävin eilen, mutta en kyllä vieläkään löytänyt kaikkea mitä halusin. Voih! Viime vuonna jotenkin vältyin tältä stressiltä, mutta tänä vuonna sitä sitten tuntuukin olevan tuplasti.

Olen itselleni pyhästi luvannut, että ensi viikonloppuna aion enää nauttia kaikesta, enkä varmasti enää stressaa mistään. Nyt kotonakin alkaa olemaan oikea joulutunnelma... Eilen sain sytyttää kolmannen adventtikynttilän ja siis näihin ihaniin pikku pulloihin päädyin adventtikynttilöideni kanssa. Sain ne tädiltäni ja ne ovat niin suloiset! Samasta osoitteesta on myös tuo upea amaryllis.



 
Olin lauantaina Lohjan Joulumarkkinoilla. Ja sain vihdoin itselleni poronsarvet... tai oikeastaan kolme sarvea. Olen niitä jo pidemmän aikaa haikaillut ja ne olivat viime perjantain This Week I Love... postauksessakin. Markkinoilla oli siis nainen, jolla oli kokonainen laatikollinen niitä ja sieltä sai valita millaisia halusi. Laitan sitten kuvia, kun olen saanut ne aseteltua johonkin kauniisti. :)
 
Lunta pyrytti aika lailla, mutta tunnelma oli silti lämmin ja on niin kiva nähdä mitä kaikkea ihmiset ovat tehneet. Todella kauniita olivat mm. nuo alla olevissa kuvissa näkyvät lehtikuusesta tehty kynttiläkranssi sekä eukalyptuksen oksista tehty ovikranssi. Ai niin, ja sain myös kissan. Sellaisen erittäin pehmoisen, pienen ja musta-valkoraidallisen. Ja sillä on toooosi pitkät jalat. Pitääkin ottaa kuva siitä istumassa tuolla hyllyn reunalla. Äitini osti sen minulle lievittämään kissan haluamistani. Taisi toimia päinvastoin... :)
 

 
Melko lumisissa tunnelmissa jatketaan tätäkin viikkoa. Eipähän ole ainakaan pelkoa etteikö joulu olisi valkoinen tänä vuonna. Maanantai on jo voiton puolella ja kohta saa käpertyä sohvan kulmaan katsomaan Bridget Jonesia. Mahtaisiko jostain löytyä hieman glögiäkin...


Comments

Popular Posts