Joulukalenteri

Toiseksi viimeinen luukku avataan tänään ennen sitä tärkeää huomista luukkua. Perinteisestihän luukku 24 on aina isompi kuin muut eli katsotaan mitä siellä on sitten huomenna, mutta ensin on tämän päivän vuoro. Mitäs sieltä löytyy?!
 
JOULUN KAUNEUSVINKKI
 
Kuvat Pinterest

 
Joko olet päättänyt mitä laitat päälle aattona?! Minä olen. Ostin uuden H&M:stä beigen neuleen, jossa on kultalankaa sekoitettuna mukaan. Siihen päälle laitan vielä kultaisen paljettikauluksen. Enää pitää päättää vaikein eli miten lakkaan kynnet?! No, tässä minulle ja teille pari ideaa...
 
Tuo jouluinen vihreä on jotenkin todella kaunis. Muina vuodenaikoina en varmaan edes vilkaisisi vihreän suuntaan, mutta näin joulun alla se näyttää todella kivalta. Vielä kivamman siitä saa, kun lakkaa yhden kynnen eri värillä. Tässä tapauksessa on käytetty kultaista glitter kynsilakkaa ja ainakin minun mielestäni se on upea!!

 
Tässä ihan tavallisen nuden kynsilakan päälle on laitettu glitter kynsilakkaa, mukavasti joulun väreissä, mutta vähän epätavallisesti se on aloitettu kynnen alaosasta ja tehty ombre (liukuvärjäys) tekniikalla ylöspäin. Vähän hillitympi kuin tuo vihreä, mutta kuitenkin säväyttävä.

 
Tässä viimeisessä on käytetty samaa tekniikkaa kuin ensimmäisessäkin eli yksi kynsi on erilainen kuin muut ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on ehkä suosikkini. On kyllä niin totta, että kaikki mikä kimaltaa on mieleeni ja tässä upea kultainen glitter kynsilakka vetää huomion kynsiin väkisinkin. Minusta tuo punainen kynsi on myös todella kiva ja kyllä jouluna voi se ripaus punaista ollakin.

Nyt sitten vain kynsiä lakkaamaan. Toivottavasti kaikki muu onkin jo tehty eli voi vain istua ja kuivatella kynsiä. Ja tietenkin nautiskella ja odotella joulun tuloa. Enää yksi yö...

Comments

Popular Posts