Perinne...

Kun asuin vielä Lontoossa lähetin joka vuosi Linnan Juhlien jälkeen meilin äidilleni, tädilleni ja ystävilleni ja kerroin ketkä olivat olleet mielestäni parhaiten pukeutuvat Linnassa sinä vuonna. Tämä perinne jatkui vuosia ja ajattelinkin nyt tehdä sen vähän erilaisessa sähköisessä muodossa - täällä blogissani. Luulen, että aika moni katsoo Linnan Juhlia juuri sillä silmällä. Kenellä on kaunein puku, upeimmat korut ja tietenkin, kuka laittaisi päälleen jotain tuollaista?!

Tässä on suosikkejani vuosien varrelta ja sitten huomenna katsotaan ketkä olivat tämän vuoden kaunottaret. Laittakaahan kommentteihin myös omia suosikkejanne.


Tanja Karpela upeassa kullanhohtoisessa puvussa ja maailmanluokan korvakoruissa vuonna 2008


Jenni Vartiainen säväytti hehkuvan oranssissa Katri Niskasen suunnittelemassa puvussa ja upeissa asusteissa viime vuoden juhlissa


Marja Tiura on ollut tyylikäs (melkein) joka vuosi - tässä upeat lumenvalkoiset taidonnäytteet vuosilta 2003 ja 2006


Tässä Eija-Riitta Korhola tyttömäisessä pinkissä, Riikka Manner upeassa Katri Niskasen suunnittelemassa metallinhohtoisessa puvussa ja Satu Taiveaho kauniisti kimaltavassa puvussa, kaikki viime vuoden juhlissa

 
Ja viimeisenä Jaana Pelkonen upeassa pelkistetyssä Antonio Berardi (?) puvussa (2011), Minna Kauppi upeassa kullanhohtoisessa röyhelöpuvussa (2008) ja Mirella Koullias dramaattisen mustassa puvussa (2011)

Comments

Popular Posts