Thursday, 27 December 2012

Niin paljon ideoita...

Niin se taas hujahti... Jouluaatto, joulupäivä... Ja tänään piti mennä jo takaisin töihin. Lapsena joulu tuntui niin pitkältä. Muistatteko? No, ehkä lomakin oli silloin pidempi, mutta olisin halunnut nauttia joulusta kauemmin. Jouluni oli kyllä aivan ihana, älkää käsittäkö väärin, mutta se vain meni niin nopeasti. Ensi vuonna aloitan aikaisemmin... Ehkä jo lokakuussa. Ha hah!

Nyt odotan jo uutta vuotta - hyvää ruokaa ja seuraa, raketteja ja ennen kaikkea kodin uutta ilmettä. Uuden vuoden jälkeen joulukoristeet pakataan pois ja on aika laittaa kotiin jotain uutta ja ihanaa, jolla on mukava aloittaa taas seuraava vuosi. Viime vuonna tähän aikaan laitoin kotini aivan mustavalkoiseksi, mutta tänä vuonna taidan laittaa mukaan ripauksen väriä. Ehkä lilaa... Sitä nimittäin löytyisi jo kaapista valmiiksi.

No jaa.. katsotaan mitä tapahtuu. Voi olla, että pitäydyn vain mustavalkoisessa. Sainhan aivan ihanat valkoiset tyynynpäälliset, joissa on pom pom reunukset joululahjaksi, jotka olisivat upeat tuolla olohuoneen sohvalla. Ehkä laitankin taas vähän enemmän valkoista. Niin paljon ideoita - missä välissä ne kaikki vaan ehtisi toteuttaa?! Tässä vähän tunnelmia kotoa näin joulun aikaan ja pian sitten kuvia kodin uudesta ilmeestä. Hei, siihenhän voisi liittyä vähän tapetointiakin... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...